Galatasaray zorlu rakibi Lazio karşısında!

Galatasaray zorlu rakibi Lazio karşısında!
NotHaber

Galatasaray’ın Avrupa macerası başlıyor. UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında sarı-kırmızılar evinde İtalyan ekibi Lazio’yu konuk ediyor. Uzun aranın ardından TT Arena’da taraftarlarının karşısına çıkacak olan Sarı-kırmızılılar 4 futbolcu kadroda yer almıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde E Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, sahasında Lazio’yu ağırlıyor. Sloven hakem Matej Juğ’un yöneteceği karşılaşma, saat 19.45’te başlayacak ve dijital platform Exxen’de yayınlanacak. Öte yandan Türk Telekom Stadı’nın zeminindeki problem sebebiyle maçlarını Olimpiyat, Başakşehir ve Kasımpaşa statlarında oynayan Sarı-kırmızılılar, bu akşam Lazio karşılaşmasıyla evine geri dönüyor.

ASLAN'DA 4 EKSİK

Galatasaray, bugünkü zorlu mücadeleye 4 futbolcusundan yoksun çıkacak. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan kaptan Arda Turan ile Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sofiane Feghouli, Lazio'ya karşı oynamayacak. Bu arada Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Assunçao ve Fatih Öztürk ise UEFA listesine bildirilmediği için görev yapamayacak.

 

GÖZLER MURİÇ'TE

Geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray'a Çaykur Rize ve Fenerbahçe formalarıyla oynayan Vedat Muriç, bu kez Lazio'da rakip olacak. İtalyan ekibinin maç kadrosunda bulunan Kosovalı golcünün karşılaşmaya yedekte başlaması bekleniyor.

 

SAVUNMADA DEĞİŞİKLİK

Süper Ligd’de son 3 haftada savunmada Nelsson-Luyindama ikilisiyle oynayan Galatasaray, Lazio karşısında değişikliğe gidecek. Ligde 8 maçlık cezası nedeniyle oynamayan Marcao'nun bugün Nelsson ile birlikte savunmanın göbeğinde görev yapması bekleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz