Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa’daki rakipleri belli oldu!

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa’daki rakipleri belli oldu!
NotHaber

Galatasaray, İskoçya ekibi St. Johnstone ile eşleşmesinde turu geçerse Danimarka ekibi Randers ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ise Neftçi-Helsinki eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

 

 

UEFA Avrupa Ligi‘nde 2021-2022 sezonu play-off turu kuraları çekildi. İsviçre'nin Nyon şehrindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde eşleşmeler belli oldu.

PLAY-OFF MAÇLARI 19-26 AĞUSTOS'TA

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İskoçya temsilcisi St Johnstone takımını geçmesi durumunda play-off turunda Danimarka'dan Randers ile karşılaşacak. Avrupa kulvarındaki  bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise Azerbaycan temsilcisi Neftçi PFK ile Finlandiya'nın Helsinki takımı arasındaki eşleşmenin galibiyle oynayacak.

Organizasyonda 3. ön eleme turu ilk maçları 5 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 12 Ağustos'ta oynanacak. UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçları 19 ve 26 Ağustos'ta yapılacak.

TRABZON'UİN YOLU ROMA'DAN GEÇEBİLİR

Öte yandan ülkemizi Konferans Ligi'nde temsil edecek olan Trabzonspor ile Sivasspor'un, 3. ön eleme turunu geçmeleri halinde rakipleri belli oldu.

Sivasspor, Dinamo Batum'u elemesi durumunda UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Lokomotiv Plovdiv - Kopenhag eşleşmesi galibiyle karşılaşacak. Trabzonspor, Molde'yi elemesi durumunda UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda AS Roma galibiyle karşılaşacak.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz