Galatasaray son nefeste kazandı

Galatasaray son nefeste kazandı
NotHaber

Galatasaray, yeni sezonda evindeki ilk maçında Hatayspor’u Luyindama’nın 88’de gelen golüyle 2-1 mağlup etti.

 

Süper Lig’in 2. Haftasının son maçında Galatasaray, Hatayspor’u konuk etti. Mücadelede gol perdesi erken açıldı.  Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Atakaş Hatayspor, Saba Lobzhanidze'nin golüyle 1-0 öne geçti. Geriye düştükten sonra beraberlik için oyunun kontrolünü ele alan Galatasaray, 30. dakika da Sofiane Feghouil skoru 1-1’e getirdi.  Son dakikalarda baskıyı artıran sarı-kırmızılılar, 88. dakikada Luyindama’nın attığı golle 2-1 öne geçti ve karşılaşmanın sonucunu belirleyen gol oldu. Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı.

GALATASARAY, HATAY DEFANSINI 88'DE AŞTI

Karşılaşmada erken gelen golle geriye düşen Galatasaray, Hatayspor kalesini abluka altına aldı. Sarı-kırmızılılar beraberliği Cicaldau’nun direkten dönen topunu tamamlayan Feghouli ile buldu. Sarı-kırmızılılar ikinci yarısında çok zorlandığı maçta galibiyeti Luyindama'nın 88. dakikada gelen kafa golüyle buldu.

VİCTOR NELSOON SAHADA

İki takım Türk Telekom Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştı. Maçı 5 bin futbolsever izlerken Galatasaray’da yeni transfer Victor Nelsson ilk kez forma giydi. Danimarkalı stoper Luyindama ile savunmanın göbeğinde yer aldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz