Florya’da buzlar eridi! Marcao ve Kerem barıştı!

Florya’da buzlar eridi! Marcao ve Kerem barıştı!
NotHaber

Galatasaray’ın Brezilyalı stoperi Marcao, Giresunspor maçında saha içinde darp ettiği Kerem Aktürkoğlu’ndan özür diledi. İki futbolcu antreman öncesinde tüm takımının önünde sarılarak barıştı.

Galatasaray’da Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında süren gerginlik sona erdi. Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na oyun esnasında saldıran Brezilyalı stoper hem Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu hem de sarı-krımızılı kulüpten aldığı cezaların ardından takım arkadaşıyla antrenman öncesinde barıştı. A Milli Takım’da olan Kerem’in dönmesinden sonra ilk kez karşılaşan ikili, Fatih Terim aracılığıyla takım arkadaşlarının önünde buluştu.

******

“TAKIMDA 30 ADAM VAR, BUNLARIN HEPSİ AYRI DİLDE AYRI KÜLTÜRDE”

Fatih Terim, takıma yaptığı konuşmada futbolda benzer olayların yaşanabileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Takımda 25-30 adam var. Bunların hepsi de ayrı huyda, dilde ve kültürde. Doğal olarak bu kadar birbirine yabancı insanın bir arada olması çok kolay bir hadise değil. Fizik olarak bu kadar efor sarf eden bir bünye, mental olarak yorgunluk, psikolojik olarak da saha içi ve dışında büyük bir baskı var. Bazen sonuçların da iyi gitmemesiyle her insanda bir çöküntü yaratır. Bu kadar genç bir grubun istemediği bazı yükselişiler, sinirsel hareketler, münakaşalar, hatta bazen kavgaya varan hadiseler yaşayabilir'' şeklinde konuştu.

MARCAO: İNANILMAZ PİŞMANIM

"İlk başta Kerem kardeşimden sonra da hepinizden özür diliyorum." diyen Marcao da, "İnanılmaz pişmanım. Yapmamam gereken ve hiç istemediğim bir davranışı gösterdim. Kerem kardeşimden, takım arkadaşlarımdan, Fatih hocamdan, yardımcılarından ve bütün ekipten özür diliyorum. Tasvip etmediğim, olmaması gereken bir hareketti. Konuşulacak bir şey yok. Yüzde 100 ben suçluyum. Bir kere daha herkesin önünde Kerem kardeşimden özür dilemek istiyorum." diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz