Fırtına sert esiyor! Yiğido’yu da geçti

Fırtına sert esiyor! Yiğido’yu da geçti
NotHaber

Trabzonspor evinde Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek, Süper Lig’e 2’de 2 ile başladı.

Süper Lig’de ilk maçında Malatya’yı 5-1 yenen Trabzon dün de zorlu rakibi Sivas’ı kendi sahasında etkili bir futbola 2-1 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltti. Bordo-mavililer 15. dakikada Bakaestas’ın penaltısı ve 47. dakikada Nwakaeme’nin klas volesiyle kazanırken, Sivas’ın tek golünü 70. dakikada  Cofie kaydetti.

TRABZON KADRODA İSTİKRARLI

Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor’u konuk eden Trabzonspor, son 2 resmi maçtaki kadroyla sahaya çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı, ligde 5-1 kazandıkları Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Roma ile oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçının 11’i ile ligdeki Demir Grup Sivasspor karşısında mücadele etti. Trabzonspor, bu sezon böylelikle 4 maçın 3’ünde aynı kadro ile maçlarına çıkarak kadro istikrarını sezon başında yakaladı.

AZ SAYIDA TARAFTAR TAKIMININ YANINDAYDI

Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında tribünlerin büyük bölümünün boş olduğu gözlendi. Az sayıda taraftar, takımlarına destek verdi. Trabzon-Rize dostluk mesajlarının ardından Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran da Trabzonspor-Demir Grup Sivasspor mücadelesini Medical Park Stadyumu’na gelerek tribünden izledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz