Ferdi Kadıoğlu A Milli Takımı seçti!

Ferdi Kadıoğlu A Milli Takımı seçti!
NotHaber

Fenerbahçe’de yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, milli takım tercihini yaptı. Genç futbolcu, Kanada’nın teklifini reddederek, tercihini Türkiye A Milli Takımı’ndan yana kullandı.

Sezon sonu Fenerbahçe ile var olan sözleşmesi sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu, hem kulüp hem de milli takım kariyeri konusunda kritik iki karar aldı. Genç futbolcu, Milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanan Ferdi Kadığlu, öte yandan Fenerbahçe formasıyla devam etme konusunda anlaşmaya vardı.

KANARYA İLE 5 YIILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Fenerbahçe ile sözleşme sezon sonu bitecek olan Ferdi Kadıoğlu, kulübüyle mutlu sona ulaştı. Yapılan ilk görüşmeler olumlu sona erdi. Fenerbahçe’den yıllık 500 bin euro alan Ferdi’ye Fenerbahçe yönetimi yıllık 1 milyon 750 bin euro garanti ücret sundu. Teklife olumlu yanıt veren Ferdi, devre arası 5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

FERDİ’NİN TERCİHİ TÜRKİYE

Ayrıca Kanada milli takımından kendisine yöneltilen teklifi geri çeviren Ferdi Kadıoğlu, tercihini Türkiye A Milli Takımı’ndan yana kullanma kararı aldı. Bu konuyla iligli Başkan Ali Koç ile görüşen Ferdi, A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz ve TFF Milli takım sorumlusu Hamit Altıntop ile toplantı yapılacak. Kadıoğlu’nun görüşmenin ardından karar vereceği belirtildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz