Fenerbahçe’nin konuğu Valbuenalı Olympiakos

Fenerbahçe’nin konuğu Valbuenalı Olympiakos
NotHaber

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci sınavında eski futbolcusu Mathieu Valbuena’nın da forma giydiği Yunanistan’ın Olympiakos ekibini konuk ediyor. Sarı-lacivertliler, Olympiakos karşısında 8 futbolcusundan faydalanamayacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında sahasında Yunanistan’ın Olympiakos takımını ağırlıyor. Ülker Park stadyumunda oynanacak karşılaşma TSİ 19.45’te başlayacak ve mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.  Sarı-lacivertlilerde 8 futbolcu, sakatlıklar ve henüz hazır olmadığı için karşılaşmada forma giyemeyecek.

KANARYA’DA 8 EKSİK

Fenerbahçe, Olympiakos karşısında 8 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışamayan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Jose Sosa'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Marcel Tisserand karşılaşmada forma giyemeyecek. Öte yandan sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Vitor Pereira, UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak. FENERBAHÇE, AVRUPA'DA 234. KEZ SAHNE ALACAK

Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 234. kez sahne alacak. Avrupa kupalarında 45. sezonunu geçiren sarı-lacivertli takım, oynadığı 233 karşılaşmada 86 galibiyet, 49 beraberlik ve 98 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda fileleri 291 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 341 gol gördü.

VİTOR PEREİRA YÖNETİMİNDE AVRUPA'DA 20. MAÇINA ÇIKACAK Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Avrupa arenasında 20. kez sahne alacak. Sarı-lacivertli takım, Pereira yönetiminde Avrupa kupalarında oynadığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda fileleri 26 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 21 gol gördü.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz