Fenerbahçelileri üzen ayrılık! Bobby Dixon masalı bitti!

Fenerbahçelileri üzen ayrılık! Bobby Dixon masalı bitti!
NotHaber

Fenerbahçe Beko’da 2015-2016 sezonundan beri yaklaşık 5 yıldır forma giyen Boby Dixon konusunda beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulüp, sosyal medya hesabından yıldız basketbolcu Bobby Dixon ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçe sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamayla, yıldız Basketbolcu Bobby Dixon ile yollarını ayırdığını duyurdu. Sarı-lacivertliler milli futbolcuya kulübe sağladığı katkılarından dolayı teşekkür mesajı yayınladı. Fenerbahçe, Bobby Dixon’ın 5 yıl boyunca Sarı-lacivertli formayla sergilediği performansı videolu içerik olarak paylaştı.

BAŞARILARLA DOLU FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe’ye 2015-2016 sezonunda dahil olan Bobby Dixon, sarı-lacivertli formayla 1 EuroLeague şampiyonluğu, 3 Basketbol Süper Ligi ve 2 Erkekler Türkiye Kupası kazanmıştı. Basketbol yorumcularına ve izleyicilerine oynadığı oyunla keyif veren milli futbolcu, Fenerbahçe’den ayrıldı.

TÜRK VATANDAŞI OLMUŞTU

ABD doğumlu basketbolcu Bobby Dixon, 2015 yılında Türk vatandaşlığına geçti. Ayrıca milli basketbolcu adının Ali Muhammed olmasını talep etmişti..

1983 yılında ABD'nin Chicago kentinde doğan Dixon, 2016 yılından beri Fenerbahçe Beko forması giymişti. 2015 yılında Türk vatandaşı olan  Dixon, Türk Milli Takımı için de mücadele etmişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz