Fenerbahçe’den son anlarda gelen galibiyet!

Fenerbahçe’den son anlarda gelen galibiyet!
NotHaber

Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe evinde ağırladığı Antalyaspor’u maçın son anlarında Valencia ve Zajc golleriyle 2-0 mağlup etti.

Süper Lig’in ilk hafta Adana Demirspor'u deplasmanda mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Fenerbahçe, Süper Lig’in ikinci haftada Antalyaspor karşısında son anlarda yüzü güldü ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe'ye zaferi getiren golleri, oyuna sonradan giren isimler getirdi. Miha Zajc 89. dakikada, Valencia ise 90+2'de attığı gollerle sarı-lacivertliler 3 puana uzandı.

FENERBAHÇE 1 BUÇUK YIL SONRA LİGDE TARAFTARINA KAVUŞTU

Sarı lacivertliler, Kadıköy’de 533 gün sonra bir lig maçında taraftarının önünde oynadı. En son 2019-2020 sezonunda 7 Mart 2020 tarihinde oynanan Denizlispor karşılaşmasında taraftarının önünde oynayan Fenerbahçe, uzun bir aranın ardından taraftarıyla buluştu. Pandemi önlemleri kapsamında Ülker Stadyumu’na yoğun tedbirler altında alınan sarı lacivertli taraftarlar, takımına sevgi gösterisinde bulundu ve tezahüratlar yaptı.

MESUT YEDEKTE MUHAMMET GÖREV BAŞINDA

Fenerbahçe’nin HJK Helsinki ile oynadığı maçta oyuna Mesut Özil’in yerine dahil olan ve takımına galibiyeti getiren golü atan Muhammet Gümüşkaya, Antalyaspor karşısında ilk 11’de başladı. Tecrübeli futbolcu Mesut Özil ise düşük form grafiğinden dolayı karşılaşmada yedek kulübesinde başladı.

VİTOR PERERİA’DAN GALİBİYET GETİREN RÖTUŞLAR

Fenerbahçe Teknik Direkötörü Vitor Pereira, 2021/22 sezonunun ilk 3 resmi maçında sahada gerçekleştirdiği kritik hamlelerle sarı lacivertlilere 3 galibiyet getirdi. Adana Demirspor maçının devresinde Serdar Dursun'u Samatta yerine oyuna alan Pereira, galibiyetini yolunu açtı. 1-0'lık maçın tek golünde Serdar Dursun, İrfan Can'a verdiği ara pasıyla golün hazırlığını yaptı. Öte yandan 0-0 giden Helsinki maçında sonradan oyuna giren Ferdi Kadıoğlu asisti yaptı, Muhammed Gümüşkaya ise golü attı ve Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi play-off turunda avantaj sağladı. Tecrübeli teknik adamın en son 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçında yaptığı 4 değişiklik golleri getirdi. Oyuna sonradan giren Arda Güler ve Mesut Özil asistleri yaparken, Miha Zajc ve Enner Valencia ise ağları sarstı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz