Fenerbahçe’de sakatlık kabusu! 4 haftada 9 futbolcu…

Fenerbahçe’de sakatlık kabusu! 4 haftada 9 futbolcu…
NotHaber

Fenerbahçe’nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Sezon başlayalı henüz 4 hafta olmasına rağmen, sarı-lacivertlilerde 9 futbolcu sakatlık yaşadı. Kanarya, son olarak Sivasspor maçında hem 2 yıldızını hem de 2 puanını kaybetti. 2 yıldızını kaybetti.

Süper Lig’in 4. haftasında evinde Sivasspor’u ağırlayan Fenerbahçe hem puan hem de iki yıldızını kaybetti. Sarı-lacivertlilerde sağ baldırından Sakatlık yaşayan Marcel Tisserand karşılaşmasının 22. Dakikasında saha kenarına geldi. Öte yandan oyuna ikinci yarının 59. Dakikasında dahil olan İrfan Can Kahveci de sol baldırındaki problem sebebiyle sadece 14 dakika kalabildi.

SERDAR AZİZ FENALAŞTI

Sarı-Lacivertlilerde önce burnuna sonra da kafasına darbe alan Serdar Aziz ise oyuna devam etti. Ancak fenalaşınca Fenerbahçe teknik heyeti tarafından kulübeye çağrıldı. Aynı anda İrfan Can'ın yerine Max Meyer'i oyuna sokan Pereira, Serdar'ın yerine de Mert Hakan Yandaş'ı sahaya sürmek istedi.Ancak Serdar Aziz'in devam edeceğini söylemesi üzerine Mert Hakan kulübede kaldı. Sivas'ın hocası Rıza Çalımbay, Serdar'ın kendisine kafasını vurduğunu ve kusacağını söylediğini belirtirip, "Buna rağmen oyuna devam etti" dedi.

FENERBAHÇE’Yİ TRABZON TAKİP EDİYOR

Fenerbahçe'de sezonun ilk dört haftasında sakatlık yaşayan futbolcu sayısı 9'a yükseldi. Bu rakam Trabzonspor'da 9, Beşiktaş 'ta 4, Galatasaray 'da ise 3 olarak gerçekleşti.  Sarı-lacivertlilerde sakatlık yaşayan futbolcular arasında, Novak, İrfan (2 kez), Pelkas, Mesut, Mert, Valencia, Serdar, Min-Jae ve  Tisserand bulunuyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz