Fenerbahçe’de Rossi heyecanı… Saatler sonra Türkiye’de

Fenerbahçe’de Rossi heyecanı… Saatler sonra Türkiye’de
NotHaber

Fenerbahçe’den transferde beklenen hamle geldi. Sarı-Lacivertliler, ABD Major Ligi ekiplerinde Los Angeles FC’den Uruguaylı forvet Diego Rossi’yi kadrosuna kattı. Oyuncunun 13’te Türkiye’de olması bekleniyor

Süper Lig’de çıktığı 3 maçı kazanan ve Avrupa Ligi’ndeyse adını gruplara yazdıran Fenerbahçe Transferde atağa kalktı. Sarı-lacivertliler 23 yaşındaki Uruguaylı kanat oyuncusu Diego Rossi’nin transferi için prensipte anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcu THY'nin TK180 Los Angeles-İstanbul seferiyle 13.00'te İstanbul Havalimanı'na iniş yapacak.

HÜCUMUN HER BÖLGESİNDE…

Sol kanatta oynayan Uruguaylı Futbolcu, sağ kanat ve forvet bölgelerinde de görev alabiliyor. ARossi'nin Transfermarkt mevcut piyasa değeri ise 18 milyon euro... Sarı-lacivertliler, Diego Rossi'yi satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katacak.

LOS ANGELES FC TAKIMININ SKORER OYUNCUSU…

Diego Rossi  son 3 sezondur formasını giydiği Los Angeles FC takımında 121 maçta  59 gol 22 asiste imza atarak kulübün en skorer oyuncularından biri oldu. Uruguay U23 milli takımında ilk 11’de başladığı 6 maçta 2 gol kaydetti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz