Fenerbahçe’de Rafinha ve Alexis Sanchez heyecanı!

Fenerbahçe’de Rafinha ve Alexis Sanchez heyecanı!
NotHaber

Fenerbahçe dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna katmak harekete geçti. Sarı-lacivertli kulübün hedefinde Rafinha ve Alexis Sanchez var.

Fenerbahçe orta saha ve forvet Transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli kulüp dünyaca ünlü bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe'nin hedefinde Alexis Sanchez olduğu iddia edildi.  Aynı zamanda Rafinha transferi için PSG kulübüyle görüşmeler sürüyor.

RAFİNHA KİRALIK OLARAK GELEBİLİR

Fenerbahçe’nin tecrübeli teknik adamı Vitor Pereira, orta sahaya da takviye istiyor. Bununla beraber kısa süre önce Rafinha transferi için Paris Sain Germain ile iletişime geçen Fenerbahçe'ye Fransız devinde müjde geldi. Footmercato'nun haberine göre PSG, Rafinha'yı bu sezon kadrosunda düşünmüyor ve yıldız ismin kiralık gönderilmesine onay çıktı.

ALEXİS SANCHEZ’DE SON DURUM…

Bir dönem Arsenal'de Mesut Özil 'in takım arkadaşı da olan Şilili yıldız, geçen sezon başında bedelsiz olarak Inter'e transfer olmuştu. Inter ile şampiyon tamamlanan sezonda 30 maçta forma giyen Alexis, 7 gol atıp 7 de asist yaptı. Yılda 7 milyon Euro kazanan 32 yaşındaki yıldız futbolcunun takımıyla 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz