Fenerbahçe'de genel kurul zamanı!

Fenerbahçe'de genel kurul zamanı!

Fenerbahçe'de ikiz gün boyunca kongre heyecanı yaşanacak. Ali Koç'un tek aday olarak katılacağı seçimle genel kurul toplantısı kulüp tarihinde ikinci kez statta yapılacak.

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün başlıyor. Ülker Stadı'nda gerçekleştirilecek kongrede Eyüp Yeşilyurt ve Engin Verel'inçekilmesiyle mevcut başkan Ali Koç, tek aday olacak.

Kulüp tarihinde ikinci kez statta düzenlenecek genel kurulda, aidatını yatıran 29 bin 9 üye oy kullanabilme hakkına sahip.

BAŞKANLIK SEÇİMİ YARIN

Bugün saat 10.30'da başlayacak ve 2 gün sürecek genel kurulda, başkanı seçmek için oy verme yarın gerçekleştirilecek. Kongrenin ilk gününde .

Başkan, yönetim kurulu ve diğer kurulların belli olacağı cumartesi günü ise üyeler oy kullanacak.

Sandıklar oy verme işlemi bittikten sonra toplu olarak açılacak ve genel kurul divan başkanının öncülüğünde oylar sayılacak. Günün sonunda genel kurul divan başkanı, sarı-lacivertli kulübün başkanını açıklayacak.

YILDIRIM KATILMAYACAĞINI AÇIKLADI

Öte yandan kulübün bir önceki başkanı Aziz Yıldırım dün gerçekleştirdiği ve yönetime çok eğır eleştiriler yönelttiği basın toplantısının kongeyi de etkilemesi bekleniyor. Yıldırım, dünkü basın toplantısı sonrası yaptığı yazılı azççıklamada, genel kurulda maraton tribün tarafındaki otoparkı kullanma isteklerinin kabul edilmediğini belirterek kongreye katılmayacağını açıklamıştı. Buna karşın Yıldırım destekçilerinin bir kısmının kongrede yer alması bekleniyor. Diğer yandan Ali Koç'un da Yıldırım'a ne cevap vereceği merak ediliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz