Fenerbahçe’de Bustos ve Morita sesleri…

Fenerbahçe’de Bustos ve Morita sesleri…
NotHaber

Kadrosunda eksikleri bulunmasına rağmen Süper Lig’de ilk 2 maçını da kazanan Fenerbahçe, transferde hareketli bir hafta yaşanıyor. Sarı-lacivertliler’in Fabricio Bustos ve Hidemasa Morita’yı kadrosuna katması an meselesi…

Sağ beke Transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Arjantin ekibi Independiente forması giyen kanat oyuncusu Fabrico Bustos’u kadrosuna dahil etmek istiyor. Sarı-lacivertliler Arjantin ekibine resmi teklifte bulunması bekleniyor. Öte yandan Ozan Tufan’ın Watford’a transfer olmasının ardından bu bölgeye takviyelerde bulunmak isteyen Fenerbahçe, Japon futbolcu Hidemasa Moruta ile anlaşmaya vardı. Transferin Pazartesi günü resmiyet kazanması bekleniyor.

ALİ KOÇ DEVREDE…

Sarı-Lacivertliler 26 yaşındaki orta saha Hidemasa Morita'nın transferinde büyük aşama kaydetti. Portekiz kulübü Santa Clara’nın hissedarı olan ve başkanlığa atanan İsmail Uzun, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la her konuda anlaşma sağladı. Morita, ön libero, merkez orta saha ve sağ bekte oynayabiliyor. Klasik ön liberolara göre temposu daha yüksek ve iki hat arasında gidip gelen bir futbolcu. Vitor Pereira'nın Japon futbolcuda çok ısrarcı olduğu belirtildi.

FENERBAHÇE’YE YENİ SAĞ BEK

Transfer döneminin sayılı günler kala, transfer hamlelerinde bulunan Fenerbahçe, gözünü Fabricio Bustos’a dikti. Arjantin ekibi İndependiente kulübünde forma giyen sağ bek Fabricio Bustos’u transfer etmek isteyen sarı lacivertliler, oyuncunun menajeriyle görüşecek.  Fenerbahçe’nin talip olduğu futbolcuya aynı zamanda Palmeiras ve Valencia’nın da girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Arjantinli oyuncu Ocak ayından bu yana çıktığı 29 resmi maçta 1 gol ve 1 asiste katkıda bulundu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz