Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa maçlarındaki hakemleri belli oldu!

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa maçlarındaki hakemleri belli oldu!
NotHaber

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ın maçlarında görev alacak hakemler belli oldu. Eintracht Frankfurt-Fenerbahçe maçını İtalyan hakem Maurizio Mariani, Galatasaray-Lazio maçını ise Sloven Hakem Matej Jug yönetecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde D grubu ilk maçında 16 Eylül Perşembe 22.00’da başlayacak mücadelede Eintrach Frankfurt’a konuk olacak. Müsabakayı İtalyan Hakem Maurizio Mariani yönetecek. Aynı organizasyonda yer alan Galatasaray’ın E Grubundaki ilk maçı 16 Eylül Perşembe 19.45'te başlayacak. Mücadelede Lazio'yu ağırlayacak. Bu zorlu müsabakada Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug düdük çalacak.

TEMSİLCİLERİMİZİN MAÇLARINDAKİ YAN HAKEMLER

Galatasaray-Lazio karşılaşmasını yönetecek olan Matej Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise David Smajc olacak. Ayrıca VAR koltuğunda Slavko Vincic oturacakken, AVAR'da da Rade Obrenovic yer alacak. Öte yandan Eintracht Frankfurt-Fenerbahçe maçında görev alacak İtalyan hakem Mariani'nin yardımcılıklarını Matteo Passeri ve Alessandro Costanzo yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçında Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Massimiliano Irrati üstlenecekken, Irrati'ye Asistan Video Yardımcı Hakem (AVAR) olarak Marco Di Bello eşlik edecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz