Fenerbahçe ve Galatasaray gruplara kalmak için sahada!

Fenerbahçe ve Galatasaray gruplara kalmak için sahada!
NotHaber

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe 1-0 kazandığı maçın rövanşında  Helsinki ile deplasmanda, Galatasaray ise 1-1’in rövanşında evinde Randers ile gruplara kalma mücadelesi verecek.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında Galatasaray, Danimarka ekibi Randers ile deplasmanda 1-1 beraber kalmıştı. Beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın rövanşında sarı-kırmızılılar evinde Randers’i konuk edecek. 21.00’da başlayacak mücadele D-Smart Spor ekranlarından yayınlanacak. Bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe,   ilk maçı 1-0’lık skorla kapatıp avantajı eline almıştı. Sarı-lacivertliler bu akşam HJK Helsinki deplasmanına çıkıyor. Fenerbahçe’nin karşılaşması saat 19.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

AVANTAJ FENERBAHÇE’DE

UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarında ilk müsabakayı 1-0 kazanan Fenerbahçe, HJK Helsinki'ye rövanş için konuk oluyor. 65. dakikada Muhammed Gümüşkaya'nın golü ile 3 puanı alan sarı lacivertliler, HJK Helsinki karşısında gruplara kalmak için performans sergileyecek. Harcama limitleri ile boğuşan Kanarya için Avrupa Ligi bulunmaz nimet konumunda. Elenirse Konferans Ligi’nde yoluna devam edecek ancak burada kazanç kaybı yaşayacak. Bu sebeple  Fenerbahçe’nin sahadan galibiyetle ayrılması şart…

GALATASARAY’DA 5 EKSİK

Galatasaray’da 5 futbolcu, çeşitli sebeplerden dolayı Randers karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na uyguladığı şiddetli nedeniyle kadro dışı bırakılan Marcao, UEFA’ya aktarılan listede adı geçmeyen Cicaldau ve Nelsson ile lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan maçın kadrosunda yer alamayacak. Öte yandan Galatasaray’da sakatlığı bulunan Arda Turan’da müsabakada forma giyemeyecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz