Fenerbahçe salladı ama yıkamadı! Eintracht Frankurt 1-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe salladı ama yıkamadı! Eintracht Frankurt 1-1 Fenerbahçe
NotHaber

Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt’u elinden kaçırdı. UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Sarı-lacivertliler, deplasmanda Almanya ekibi Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Pelkas, 90+1'de penaltı atışından yararlanamadı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Eintracht Frankfurt ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Commerzbank Arena'da oynanan maçta Fenerbahçe'nin golünü 10. dakikada Mesut Özil, Alman ekibinin golünü ise 41. dakikada Lammers attı. Fenerbahçe, 90+1'de Pelkas'la penaltıyı kaçırdı, kaleciden dönen topu Berisha tamamladı ancak VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi.

 

MESUT ÖZİL ALMANYA'DA GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe oyunun başında bulduğu pozisyonlarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Temsilcimiz 10 dakika dolarken golü de buldu. Frankfurt ceza sahası içinde Mert Hakan Yandaş'ın direkten dönen topu sonrası yaşanan karambole noktayı koyan yıldız, Almanya'ya döndüğü maçta gol atma sevinci yaşadı.

“FENERBAHÇE TARAFTARI TAKIMIYLA GURUR DUYUYORDUR”

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira maç sonunda gerçekleştirdiği basın toplantısında, takımda var olan mücadele ve hırsa dikkat çekti.  53 yaşındaki çalıştırıcı, "Eminim Fenerbahçe taraftarı takımıyla gurur duyuyordur. Son dakika maçı kazanabilirdik. Takımın oynamış olduğu oyundan memnunum. Çok çekişmeli bir gruptayız, kolay olmayacak. Takımımın gerekli olan kalitesi ve hırsı var her maçta 3 puan için." diye konuştu. Portekizli teknik adam "Futbol böyle... Pelkas'ın o penaltıyı atacak kalitesi var. Dünyanın en iyi futbolcuları da penaltı kaçırabiliyor. "

FRANKFURT’U KADIKÖY’E ÇEVİRDİLER

Fenerbahçe, Almanya deplasmanında adeta iç saha atmosferiyle oynadı. Almanya’da bulunana gurbetçilerimiz stada akın etti. Türk futbolseverler sadece deplasman takımı için ayrılan bölümü doldurmakla kalmayıp, tüm tribünlerde yerlerini anladı. Frankfurt tam anlamıyla Kadıköy’e döndü.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz