Fenerbahçe fırsat peşinde! Rakip Giresunspor

Fenerbahçe fırsat peşinde! Rakip Giresunspor
NotHaber

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe evinde Giresunspor’u ağırlayacak. Bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini Başakşehir’e karşı alan Kanarya, Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Çotanakları yenerek fırsatı değerlendirmek istiyor.

Fenerbahçe, bu akşam eline geçen fırsatı değerlendirmek için sahaya çıkacak. Sarı-lacivertliler bu akşam saat 20’de Kadıköy’de Giresunspor’u konuk edecek. Ligde bu hafta şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş ve Galatasaray puan kaybetmesinin ardından, Kanarya eline geçen kozu değerlendirmek istiyor. Ayrıca Fenerbahçe’nin skorer ismi Enner Valencia bu akşamki maçta forma giymesi bekleniyor.

KADIKÖY'DE KAYIP YOK

Fenerbahçe bugün Giresun ile 13. lig maçına çıkacak. Karadeniz ekibine karşı toplamda 6 galibiyet, 5 beraberlik, 1 yenilgi alan Sarı-Lacivertliler'in sahasında Yeşil-Beyazlı ekibe karşı bariz bir üstünlüğünü bulunuyor. Kanarya ev sahibi olarak çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken 12 gol attı 4 gol yedi.

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

Sarı-Lacivertliler’de sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Marcel Tisserand bugün Kadıköy'de oynanacak Giresunspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra, sakatlıklarını atlatan ve çalışmalara başlayan Jose Sosa, Miha Zajc ile Serdar Dursun'un da kadroda olmaları beklenmiyor.

VİTOR PEREİRA: KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Sezona iyi başlayıp ilk 3 maçını gol yemeden kazanan Fenerbahçe'nin yükselişi Milli ara sonrası iç sahada öne geçip 1-1 berabere kaldığı Sivas mücadelesinde sona ermişti. Pazar günü de Başakşehir'e deplasmanda 2-0 yenilen Sarı- Lacivertliler'de teknik direktör Vitor Pereira, bugün oynayacakları Giresun maçı öncesinde oyuncularına 3 puan uyarısında bulundu. Puan kayıplarına rağmen takımın ortaya koyduğu kazanma azminden mutlu olduğunu ifade eden Portekizli çalıştırıcı, "Milli ara, sakatlıklar ve şanssızlıklar gibi hiç bir mazeretin arkasına saklanmayacağız" dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz