Fenerbahçe, Burak Kapacak’ı kadrosuna kattı!

Fenerbahçe, Burak Kapacak’ı kadrosuna kattı!
NotHaber

Transfer döneminde kadrosunu gençleştiren Fenerbahçe, Bursaspor’dan 21 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Kapacak’ı transfer etti.

 

Gelecek sezon için Transfer çalışmalarına hız kazandıran Fenerbahçe, Burak Kapacak’ı kadrosuna kattı. Yeni sezonda gençleşme yoluna giden sarı-lacivertliler Fransa Ligue 1 takımlarından Bordeaux'nun da transfer etmek istediği genç oyuncuyu son dakikada devreye girerek renklerine bağladı.

FRANSIZLAR DA İSTEDİ AMA...

Fransız ekibinin temsilcileri geçtiğimiz günlerde Bursa’ya gelerek yeşil-beyazlı kulübü Burak içi resmi bir teklifte bulunmuştu. Ancak söz konusu teklif Bursaspor'un beklentilerinin altında kalınca transfer süreci uzamıştı. Bordeaux yeni teklif hazırlığındayken devreye giren Fenerbahçe’nin Bursaspor yönetimiyle el sıkışarak Burak’un bonservisini aldığı öğrenildi. 

BURAK KAPACAK’IN BURSASPOR KARİYERİ

Asıl mevkisi sağ kanat olan genç oyuncu sağ bek ve sol kanat olarak da forma giyebiliyor. Milli forma ile alt yaş kategorilerinde 10 kez boy göstderen Burak, henüz A Milli Takım formasını giyemedi. Bursaspor formasıyla da geçen 31 maçta 7 gol, 7 asistlik performans gösteren genç oyuncunun Tranfsermarkt’taki güncel piyasa değeri ise 1.8 milyon euro olarak görünüyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz