Fenerbahçe açıkladı! Serdar Dursun’un köprücük kemiği kırıldı!

Fenerbahçe açıkladı! Serdar Dursun’un köprücük kemiği kırıldı!
NotHaber

Adana Demirspor ile oynana maçta omzunda sakatlanan Fenerbahçe’nin golc futbolcusu Serdar Dursun kemiğinin kırıldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe ligin açılış maçında Adana Demirspor ile karşılaştığı müsabakanın 46. dakikasında Mbwana Samatta'nın yerine oyuna dahil olan ve sarı-lacivertli takımın attığı golde katkısı bulunan 29 yaşındaki futbolcu, sakatlanınca 70. dakikada yerini Nazım Sangare'ye bırakmıştı. Serdar Dursun, 6-8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

 

FENERBAHÇE’DEN YAPILAN AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor ile oynadığımız maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Serdar Dursun'un yapılan tetkikleri sonucunda köprücük kemiğinin kırıldığı anlaşılmıştır. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır." ifadeleri kullandı.

SARI LACİVERTLİ KULÜBÜN İLK TRANSFERİYDİ

Fenerbahçe’nin transfer döneminde gerçekleştirdiği  ilk transfer Serdar Dursun olmuştu. Golcü futbolcu  Alman ekibi  Darmstadt 98 formasıyla büyük bir çıkış yakalayıp, dikkatleri üzerine çeken Serdar’ın tercihi Fenerbahçe olmuştu. Öte yandan ismi Beşiktaş 'ın yanı sıra Bundesliga ekipleriyle de anılan Serdar, Fenerbahçe ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz