Fenerbahçe 8 eksikle zafer peşinde!

Fenerbahçe 8 eksikle zafer peşinde!
NotHaber

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndaki ilk sınavında Eintracht Frankurt deplasmanına konuk oluyor. Sarı-lacivertlilerde Pelkas, Ferdi ve Novak kadroya dönerken, 8 futbolcu bu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına konuk oluyor. Deutsche Bank Park stadyumunda oynanacak karşılaşma  TSİ 22.00'de başlayacak ve mücadeleyi İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetecek.Müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.  Sarı-lacivertlilerde 8 futbolcu, sakatlıklar ve UEFA listesinde yer almadığı için karşılaşmada forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE'DE 8 EKSİK

 

Fenerbahçe bu maçta 8 futbolcusundan yararlanamayacak.

Sakatlıkları devam eden; İrfan Can Kahveci, Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Jose Sosa ve Miha Zajc ile UEFA listesinde olmayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun takımdaki yerini alamayacak. Sakatlıkları nedeniyle Demir Grup Sivasspor'a karşı forma giyemeyen Dimitris Pelkas, Ferdi Kadıoğlu ve Filip Novak ise maç kadrosuna alındı.

 

FENERBAHÇE ZAFER PEŞİNDE

Avrupa arenasına play-off turundan katılan ve HJK Helsinki'yi her iki maçta da yenerek gruplara adını yazdıran Fenerbahçe, bu sezon oynadığı hazırlık maçları dahil hiçbir karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmadı. Sarı-lacivertliler, Eintracht Frankfurt'u da yenerek hem gruplara iyi bir başlangıç yapmak hem de yakaladığı yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz