Fatih Terim'den Şenol Güneş'e destek

Fatih Terim'den Şenol Güneş'e destek

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim dün akşam oynanan Trabzonspor maçının ardından basın toplantısında Milli Takım'dan ayrılan Şenol Güneş'in ''itibarsızlaştırıldığını'' iddia etti.

Süper Lig'in 4'üncü haftasında konuk olduğu Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başındaki görevinden ayrılış sürecine ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Süreci yakından takip ettiğini belirten tecrübeli teknik adam Güneş'e karşı bir ''itibarsızlaştırma'' kampanyası yürütüldüğü iddia etti.

“TÜRK FUTBOLUNA HİZMET ETMİŞ BİR ARKADAŞIMIZ.”

Terim; “Kazanılır, kaybedilir, kritikler yapılır, beğenilir, beğenilmez eyvallah ama bir itibarsızlaştırma, yaralama, acıtma hiç hoş değil.' İfadelerini kullandı. Meslektaşı Şenol Güneş'in yıllarca hem futbolcu olarak hem de teknik adam olarak Türkiye'ye hizmet ettiğinin altını çizen sarı-kırmızılıların teknik patronu yapılan yorumların doğru olmadığını belirtti.

“DÜNYA KUPASI'NA GİDEBİLİRİZ.''

Terim ayrıca Milli Takım'ın, Dünya Kupası yolunda hâlâ şansının olduğunu ve gruptaki son dört maça odaklanılması gerektiğini dile getirirken Milli Takım'ın bu konularla gündeme gelmesini doğru bulmadığını da sözlerine ekledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz