Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçından notlar

NotHaber

Sarı-lacivertli takım, son oynanan Beşiktaş derbisinin ilk 11'ine göre 6 değişiklikle sahada yer aldı Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Fatih Karagümrük maçına antrenör Zeki Murat Göle yönetiminde çıktı Sarı-lacivertlilerde Valencia ile Pelkas, Süper Lig'de 6 maç sonra ilk 11'de forma şansı buldu

amuel, Zajc, Crespo ve Rossi yedeğe çekildi. Aynı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mergim Berisha ise sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı.


- Takımın başında Zeki Murat Göle


Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından Fatih Karagümrük karşısında sahaya Zeki Murat Göle yönetiminde çıktı.

Bu maçta takımı 4-2-3-1 sistemiyle sahaya süren Göle, 2019-2020 sezonunda da teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından 2 maçta sarı-lacivertlilerin başında yer almıştı.


- Fenerbahçe'de 5 eksik


Sarı-lacivertli takımda 5 Futbolcu, Fatih Karagümrük müsabakasının kadrosuna dahil edilmedi.

Sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Berisha, Ferdi Kadıoğlu ve Marcel Tisserand'ın yanı sıra Max Meyer de kadroya alınmadı.


- Valencia ile Pelkas, ligde 6 maç sonra ilk 11'de


Fenerbahçeli futbolcular Enner Valencia ile Dimitrios Pelkas, Süper Lig'de 6 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Ligin 11. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile oynanan müsabakada sakatlanan Valencia, daha sonra yapılan 5 maçta kadroda yer almadı. Enner Valencia, son oynanan Beşiktaş derbisinde de 90+3. dakikada oyuna dahil edildi.

Aynı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Pelkas ise son 6 maçın 5'inde süre alamadı, birinde ise sonrada oyuna girdi.


- Volkan Demirel, eski takımına karşı


VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Volkan Demirel, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıktı.

Demirel, İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli ile yolların ayrılmasının ardından Fatih Karagümrük'ün başına geçti. Sarı-lacivertli ekibin 17 yıl boyunca kalesini koruyan Volkan Demirel, son 2 sezonda da yardımcı antrenörlük görevini üstlenmişti.

İstanbul temsilcisinde 40 yaşındaki teknik adamın yanı sıra deneyimli oyuncu Caner Erkin de eski takımına karşı mücadele etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz