EURO 2020 / Şampiyona bülteni (15 Haziran 2021 Salı )

EURO 2020  / Şampiyona bülteni (15 Haziran 2021 Salı )

15 Haziran 2021 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) dair son gelişmeler ve turnuvadan öne çıkan haberler bültenimizde...

  • İSPANYA, İSVEÇ'E DİŞ GEÇİREMEDİ

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı, oynanan 3 karşılaşmayla devam etti. D Grubu'nda Çekya, İskoçya'yı 2-0 mağlup ederken, E Grubu'nda Slovakya, Polonya'yı 2-1 ile geçti. E Grubu'ndaki bir diğer maçta turnuvanın favorilerinden İspanya, İsveç ile golsüz berabere kaldı.

 

  • CÜNEYT ÇAKIR SAHNE ALIYOR

Euro 2020'de grupların ilk maçları, bugün oynanacak iki karşılaşmayla tamamlanacak.

F Grubu'nda oynanacak karşılaşmaların ilkinde, son Avrupa şampiyonu Portekiz, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da Macaristan ile TSİ 19.00'da karşılaşacak.

Karşılaşmada FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın düdük çalacak,. Çakır'ın şardımcılıklarını ise  Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Günün diğer maçında ise son dünya şampiyonu Fransa ile Almanya kozlarını paylaşacak. Almanya'nın Münih kentindeki Allianz Arena'da oynanacak mücadele, TSİ 22.00'de başlayacak.

 

  • ERİKSEN'DEN "İYİYİM" MESAJI

EURO 2020'de Finlandiya ile oynanan maç sırasında kalbi duran Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen'den sevindirici bir mesaj geldi.

Eriksen, hastane odasında çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, "Ben iyiyim. Hala hastanede bazı muayenelerden geçmem gerekiyor ama kendimi iyi hissediyorum." açıklamasını yaptı.

 

  • MİLLİLER, GALLER'İ BEKLİYOR

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında yarın 19.00'da Galler ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki hazırlıklarını sürdürdü.

Dünkü antrenmanda takımdan ayrı salonda çalışan Çağlar Söyüncü ve Umut Meraş da bugünkü çalışmada yer aldı.

Milliler, Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçın hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz