Enner Valencia’dan derbi öncesi Fenerbahçe’ye kötü haber!

Enner Valencia’dan derbi öncesi Fenerbahçe’ye kötü haber!
NotHaber

Fenerbahçe’de Trabzonspor derbisi öncesi endişelendiren bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin Ekvador Milli Takımı’nda bulunan formda golcüsü Enner Valencia’nın maça yetişmeme ihtimali belirdi.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürürken, Sarı-lacivertlilerin Ekvadorlu yıldız Enner Valencia’dan kötü bir haber geldi. Milli Takım kampında bulunan golcü oyuncu, perşembeyi cumaya bağlayan gece ülkesinin Kolombiya ile oynayacağı mücadelede karşısında forma giyecek. Bununla birlikte uzun süren uçak yolculuğundan dolayı Trabzonspor maçına yetişemeyeceği bekleniyor.

HER MİLLİ ARADA AYNI PROBLEM

Fenerbahçe’de her milli arada yaşanan kriz bu kez daha büyük sıkıntıya yol açacak. Ekvador Milli Takımı ile Bolivya ve Venezuela karşılaşmalarına 11’de başlayan Enner Valencia’nın perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 12’de Kolombiya deplasmanında maçı var. Bu maçla, sarı-lacivertlilerin Trabzon maçı arasında 67 saatlik zaman kalıyor. Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira’nın Valencia konusunda ne yönde karar vereceği heyecanla beklenirken, tecrübeli teknik adamın Valencia ile konuştuktan sonra ilk 11 durumunu değerlendireceği öğrenildi.

DEMEK Kİ KENDİNE İYİ BAKIYOR”

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin golcü ismi Valencia’nın bu performansı üzerine değerlendirmelerde bulunan Volkan Demirel, “Enner Valencia 12-13 saat uçuyor, maç oynuyor ve geri geliyor yine oynuyor. Demek kendine bakıyor. Takım oyuncusu, iyi işler yapıyor” şeklinde konuşmuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz