Diego Rossi İstanbul’da

Diego Rossi İstanbul’da
NotHaber

Fenerbahçe’nin anlaşma sağladığı Diego Rossi, bugün öğle saatlerinde İstanbul’a geldi.

Havalimanında bazı taraftarlarla fotoğraf çektiren Diego Rossi, tezahüratlar eşliğinde alandan ayrıldı. Los Angeles FC'de forma giyen Diego Rossi, MLS'te bu sezon 19 maçta 6 gol ve 1 asistle oynadı. 23 yaşındaki futbolcu, Uruguay Milli Takımının alt yaş kategorilerinde görev yaptı. Diego Rossi sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.

ROSSİ’NİN MLS KARİYERİ

Rossi MLS'te forma giydiği 4 sezonda toplam 122 maçta 59 gol 21 asist yaparak takımının gol yükünü çeken isimlerin başında geldi. Rossi'nin 2020 yılında gösterdiği başarılı performans ise ona bireysel ödüllerle geri döndü. Uruguaylı oyuncu 2020 yılında 19 maçta attığı 14 golle MLS Altın Ayakkabı ve En İyi genç oyuncu ödüllerine layık görüldü. Ayrıca sezonun en iyi 11'inde de kendisine yer buldu. MLS'te ciddi etki yaratan Diego Rossi, kulübün MLS'te yer aldığı ilk sezonda ilk golünü atmış ve aynı zamanda o gol Haftanın Golü ödülünü almıştı.

HER AN GOL ATABİLME ÖZELLİĞİ VAR”

Diego Rossi'nin futboluyla ilgili en detaylı bilgiyi ise Amerika futbol liginin efsanelerinden, şimdilerde de Los Angeles FC'nin hocalığını yapan Bob Bradley vermişti. Bradley oyuncusunu, "Diego'nun ayakları çok iyi. Bu yüzden hücumda her bölgede rahatlıkla oynayabilir. Ayrıca çok hızlı bir oyuncu. Her zaman herhangi bir şekilde gol atabilme özelliği var. Ayrıca Diego gördüğüm en hırslı genç oyunculardan bir tanesi" diyerek tanımlamıştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz