Burak Elmas’tan “Fenerbahçe ile dost musunuz” sorusuna cevap!

Burak Elmas’tan “Fenerbahçe ile dost musunuz” sorusuna cevap!
NotHaber

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a, ezeli rakip Fenerbahçe ile son günlerdeki iş birliği soruldu. Elmas, "Fenerbahçe ile bir dostluk içerisinde misiniz?" sorusuna "Rekabet ve rakip olmak, düşman olmak anlamına gelmemeli" yanıtını verdi.

Galatasaray ile NEF arasındaki sponsorluk anlaşmasında, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki son günlerde gündeme gelen iş birliği Başkan Burak Elmas'a soruldu.

“CAMİLARIN BİRBİRLERİYLE KAVGA ETMEMESİ GEREKİR”

"Fenerbahçe ile bir dostluk içerisinde misiniz?" sorusuna Elmas, "Bu konuda Türkiye zaten sporun her dalında gelir olarak geriye gidiyor. Çok tedirgin bir dönemdeyiz. Pandemiden çıktık, insanlar stresli. Kişisel tatminler için camiaların birbirleriyle kavga etmemesi ve ortamı germeye katkıda bulunmaması gerekir. Düşmanlığa, kavgaya, gürültüye götürmemesi gerekir. Birbirimizi yememeye çalışıyoruz ama naklen yayın gelirleri, sponsorları sektöre nasıl getirebiliriz konusunda ortak çalışmak istiyoruz. Dostluk tarifiniz nedir ama hiçbirimiz düşman değil. Bazı konularda anlaşamayız ama anlaşmadığımız konularda da kavga etmek yerine birlikte çalışma irademiz var" yanıtını verdi.

“HİÇBİR KULÜBÜ DİĞERİNDEN AYIRMIYORUZ”

"Beşiktaş başta olmak üzere diğer kulüplerle iş birliği yapılacak mı?" sorusu üzerine de Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Biz hiçbir kulübü diğerinden ayırmıyoruz. Bizim için tüm kulüpler aynı değerde. Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ağaoğlu ve diğer kulüp başkanlarıyla da anlaşıyoruz. Türk futbolu ve kulüplerin menfaatleri için anlaşmaya çalışıyoruz. Biz çok koyu Galatasaraylıyız. Ama koyu Fenerbahçeli Beşiktaşlı arkadaşlarımız var. Ama biz dostuz. Rekabet ve rakip olmak, düşman olmak anlamına gelmemeli. Biz Galatasaray kazansın diye istesinler istemiyoruz. Ortak payda da buluşmak en önemlisi de insanı sevmek lazım" ifadelerini kullandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz