Beşiktaş’tan 3 milyon euroya rüya takımı

Beşiktaş’tan 3 milyon euroya rüya takımı
NotHaber

Transfer sezonunun şampiyonu Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar Pjanic, Batshuayi, Ghezal ve Alex Teixeira için sadece 3 milyon euro bonveris bedeliyle yıldızlar takımını kurdu.

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Batshuayi, Ghezzal, Alex Teixara ve Pjanic için kulüpler toplamda 234 milyon Euro bonservis öderken, bu 4 yıldız için Kartal cebinden sadece 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Fantastik dörtlünün kariyerleri boyunca ulaştığı istatistikler, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırıyor.

YILDIZLARIN KARİYER İSTATİSTİĞİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı yıldızlar topluluğunun dörtlünün kariyerleri boyunca ulaştığı istatistikler de göz kamaştırıyor. Batshuayi, Pjanic, Ghezzal ve Alex Teixeira kariyerleri boyunca toplam 1569 karşılaşmaya çıktılar. Bu müsabakalarda 402 gole imza atarlarken, 257 de asist yaptılar. Yıldız isimler kariyerlerinin en yıldızlaştığı zamanlarda Beşiktaş'a gelmiş olmasalar bile, siyah-beyazlı formanın altında neler yapabileceklerinin sinyalini ortaya koydukları istatistiklerle veriyorlar.

 

BEŞİKTAŞ TARAFTARI HEYECANLI

Kartal’ın dün Pjanic transferini duyurduktan sonra, siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyada büyük bir çoşku yaşadı. Taraftarlar henüz şimdiden şampiyonluk için iddialı sözler paylaşmaya başladı. Siyah-beyazlı kulübün bu transferleri, camianın genelinden takdirleri toplayarak, tam not aldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz