Beşiktaş Batshuayi transferini resmi olarak açıkladı!

Beşiktaş Batshuayi transferini resmi olarak açıkladı!
NotHaber

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen santrfor oyuncusu Michy Batshuayi'yi 1 yıllığına kiraladı.

Siyahlı beyazlı kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, kiralama bedeli olarak oyuncunun kulübüne 150 bin Euro, Belçikalı yıldıza ise bir yıl için 3 milyon 165 bin Euro garanti ücret ödeneceği belirtildi. Belçikalı forvet 1 yıl boyunca Beşiktaş formasıyla sahada top koşturacak.

“BATMAN” VİDEOSUYLA DUYURDU

Beşiktaş'tan sosyal medyaya damga vuran Batshuayi videosu Siyah-Beyazlılar, Belçikalı golcünün Transferini resmen açıkladı. Beşiktaş, Batshuayi videosunu “O Beşiktaş’ın ihtiyacı olan her şey' notuyla paylaştı. Videodaki ''Batman'' kurgusu dikkatlerden kaçmazken, Beşiktaş'ın paylaşımı taraftar arasında kısa bir zamanda ilgi odağı oldu..

BELÇİKALI GOLCÜNÜN CHELSEA KARİYERİ…

23 Yaşında Chelsea’ye gelen Batshuayi, ilk sezonunda toplamda 28 maça çıkarak 9 gol, 3 asistle, toplamda 12 gole katkıda bulundu. Öte yandan henüz ilk sezonunda Chelsea’de şampiyonluk tecrübesi yaşadı. Batshuayi, ikinci sezonunda ise takımına 24 maçta 10 gol, 1 asistlik bir katkı sağladı. Ardından Batshuayi  2016/2017 sezonunda Borussia Dortmund’a kiralık olarak gitti.

Burada 14 maçta 9 gol, 1 asistlik bir performans  ortaya koyan golcü oyuncu, 2018-19 sezonunda yarım sezon Valencia’da kiralık olarak forma giydi. Aynı sezonda yine Crystal Palace’ta kiralık olarak oynadı. Palace’ta 13 maçta 6 gol atan yıldız futbolcu, bir sonraki sezon Chelsea’de kaldı. 2019-20 sezonunda mavilerde 24 maça çıkan Belçikalı, 6 gol, 2 asist kaydetti. 2020-21 tekrar Crystal Palace’a kiralanan Batshuayi, takımıyla çıktığı 20 maçta istenilen performansı veremedi ve 2 gol atabildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz