Barcelona’da Agüero şoku!

Barcelona’da Agüero şoku!
NotHaber

Barcelona’nın etrafında kara bulutlar dolaşıyor. Messi’nin ayrılışı ve yaşanan finansal krizin üzerine bir yeni kötü gelişme daha yaşandı. Yeni transfer Agüero’nun bugün yaşadığı sakatlık sonrası 10 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Barcelona’nın üzerinde kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor. Lionel Messi'nin şoke edici ayrılığının ardından, Katalan ekibinin yeni golcüsü 33 yaşındaki Sergio Agüero antrenmanda sakatlandı.

Katalan ekibi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yıldız futbolcunun, tendon sakatlığı sebebiyle 10 hafta takımdan uzak kalacağını duyurdu. Geçen sezon sonu İngiltere temsilcisi Manchester City'deki sözleşmesi biten Agüero, Barcelona ile iki yıllık anlaşma imzalamıştı.

MESSİ’NİN GİDİŞİ AGUERO’YU HÜSRANA UĞRATTI

Manchester City'den ayrıldıktan sonra Barcelona'ya imza atan Sergio Agüero 'nun Arjantin Milli Takımı'nda beraber oynadıkları Messi'nin vedasına sinirlendiği iddia edilmişti. İspanyol kaynaklar, Agüero'nun ayrılmak için harekete geçtiğini duyurduktan birkaç gün sonra Agüero antrenmanda sakatlandı.

O BİR GOL MAKİNESİ

2011’den bu yana formasını giydiği Manchester City’de çıktığı son maçta Aguero, Wayne Rooney’in bir Premier Lig kulübünde en fazla gol atan oyuncu rekorunu da kırmayı başarmıştı.

Premier Lig’de en fazla gol atan futbolcular sıralamasında dördüncü sıraya yükselen 32 yaşındaki forvet, City formasıyla çıktığı son maçta Everton’a karşı  attığı gollerle Manchester City için toplamda 184 gol atmayı başardı. Rooney, Manchester United formasıyla 183 gole sahipti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz