Balotelli'den flaş Sergen Yalçın açıklaması! O videoyu izleten kişi belli oldu!

Balotelli'den flaş Sergen Yalçın açıklaması! O videoyu izleten kişi belli oldu!

3-3 biten Beşiktaş-Adana Demirspor maçında Balotelli ile Sergen Yalçın arasındaki gerilimin arkasında tecrübeli hocanın yıllar önce bir programda İtalyan futbolcu için sarf ettiği "Beyni yok" sözünün yattığı ortaya çıkmıştı. Balotelli o programın videosunu kendisine kimin izlettiğini açıkladı.

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli, Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldıkları olaylı maçta yaşananların ardından ilk kez konuştu. İtalyan golcü, TV 100'de katıldığı programda yaptığı açıklamada Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yönelik tepkisinin perde arkasındaki gerçekleri anlattı

"VERİLECEK BİR CEVABIM VARDI"

Sergen Yalçın'ın kendisi hakkında yıllar önce yorumculuk döneminde yaptığı "Beyni yok" şeklindeki açıklamasını takım arkadaşının izlettiğini söyleyen Mario Balotelli, "Ben soyunma odasındayken maça çıkmadan önce bir arkadaşım bana o programın videosunu izletti. Sergen Yalçın'ın bana 'Beyni yok' dediğini orada gördüm. Büyük üzüntü duydum. Tabii bu, bana maç öncesi ayrı bir motivasyon kazandırdı. Zaten soyunma odasında hocama da söyledim 'Lütfen beni oynat' diye. Akıllı mıyım değil miyim verilecek bir cevabım vardı" dedi.

"TÜRKİYE İKİNCİ VATANIM"

Programda Türkiye'yi çok sevdiğini de dile getiren Balotelli, "Ben bu sporu, futbolu çok seviyorum. Beni tanıyan herkes bilir, bana sahip çıkan Adana Demirspor taraftarlarını çok seviyorum. Sayın Başkan Murat Sancak, Sayın Metin Korkmaz, hocamız ve taraftarlarımız bana her zaman destek oldular. Burası çok güzel bir şehir. Türkiye'de mutluyum. Türkiye benim ikinci vatanım oldu. Burada bana gösterilen ilgi ve alakaya minnet duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz