Aslan’a ağır darbe! Kayserispor 3-0 Galatasaray

Aslan’a ağır darbe! Kayserispor 3-0 Galatasaray
NotHaber

Süper Lig’in 6. haftasında Kayseri deplasmanına konuk olan Galatasaray sahadan 3-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Sarı-kırmızılılar liderlik yarışında derin bir yara aldı.

Liderlik yarışının kızıştığı dönemde Galatasaray, Kayserispor deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Kayseri’nin 2 golünü Thiam kaydederken, 1 golünü de Emrah Başsan attı. Karşılaşmada dikkat çeken bir detaysa ev sahibi ekip, tarihinde ilk kez Galatasaray’a 3 gol attı. Ayrıca Fatih Terim’de Kayseri deplasmanında kaybeden ilk teknik adam oldu.

CİMBOM’UN ÜZERİNDE

Kayserispor galibiyetle birlikte puanını 10’a yükseltirken 8. sıraya yerleşti. Galatasaray ise 8 puanla, 11. sırada ligin orta sıralarında yer aldı. Aslan gelecek hafta evinde Göztepe’yi ağırlarken, Kayserispor ise Giresunspor’a konuk olacak.

GALATASARAY 4 MAÇTA 10 PUAN KAYBETTİ

Galatasaray’da galibiyet hasreti sürüyor. Sarı-kırmızılılar ligde oynadığı son 4 maçta 10 puan kaybetti. Kasımpaşa ve Trabzonspor ile berabere kalan ve toplam 4 puan bırakan sarı-kırmızılılar geçen hafta Alanyaspor’a 1-0 kaybettikten sonra dün akşamda Kayseri’ye 3-0 yenilerek 6 puanı daha yitirdi.

“HERKES GÖRECEK BAMBAŞKA BİR GALATASARAY OLACAK”

Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim, “Karamsarlığa kapılmanın hiçbir manası yok. Futbolda bazen böyle oluyor, istedikleriniz olmuyor. 1 Ocak sonrası herkes görecek bambaşka bir Galatasaray olacak. Bazı oyuncuların Galatasaray adına ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı, bazı oyuncuların da bu fırsatlardan yararlanamadığı çok net. Daha 6. maç. Kaybedeceklerimizi şimdi kaybedelim. Kritik zamanda, dar alanda çok puan geriden geldik biz. Neleri kazandığımızı biliyorsunuz. Varsayımla değil. Ben yaptıklarımı, Galatasaray'ın yaptığını konuşuyorum.” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz