Aslan zorlu Marsilya deplasmanında

Aslan zorlu Marsilya deplasmanında

Süper Lig’de 4 maçlık galibiyet hasretine Göztepe karşısında son vererek moral bulan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E grubu ikinci maçında Fransız ekibi Marsilya ile kozlarını paylaşacak. Gruptaki ilk maçında Lazio’yu 1-0 mağlup eden Sarı-kırmızılılar, zorlu Marsilya deplasmanından galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

 

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında Fransız ekibi Marsilya’ya konuk olacak. Polonyalı hakem Pawel Raczkowski’nin yöneteceği karşılaşma, saat 22’de başlayacak ve dijital platform Exxen’de yayınlanacak. Öte yandan sarı-kırmızılılar tarihinde resmi maçlarla ilk kez Marsilya’yla mücadele edecek.

MARSİLYA'NIN SİLAHI CENGİZ ÜNDER

Galatasaray karşısında Fransız ekibinin en önemli kozlarından biri milli futbolcu Cengiz Ünder olacak. Kadrosunda Dimitri Payet, Gerson, Matteo Guendouzi, William Saliba, Boubacar Kamara ve Arkadiusz Milik gibi önemli futbolcuları bulunduran Marsilya'da milli futbolcu Cengiz Ünder de forma giyiyor. Yaz transfer döneminde Roma'dan Marsilya'ya transfer olan Cengiz, mavi-beyazlı ekibin en golcü 2. oyuncusu durumunda. Bu sezon oynanan resmi maçlarda 5 gol atan Payet ilk sırada yer alırken Cengiz, 4 kez fileleri havalandırarak takımına önemli katkıda bulundu.

FRANSIZ TEMSİLCİSİ FORMSUZ

Olimpik Marsilya, 7. haftası geride kalan Ligue 1'de çıktığı son 2 resmi maçından 3 puan alamadı.Ligin ilk 5 haftasında 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak iyi bir başlangıç yapan mavi-beyazlı takım, son 2 maçta birer beraberlik ve yenilgi yaşadı.

TEK EKSİK ARDA TURAN

Galatasaray'da sakatlığı devam eden kaptan Arda Turan, karşılaşmada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Sacha Boey ile Barış Alper Yılmaz, Fransa'ya götürüldü. İki futbolcu da teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda Marsilya'ya karşı forma giyecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz