Aslan zirveyi korudu! Marsilya-Galatasaray: 0-0

Aslan zirveyi korudu! Marsilya-Galatasaray: 0-0
NotHaber

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci sınavında Galatasaray, Marsilya deplasmanından 1 puanı kaptı. Zorlu mücadele golsüz eşitlikle tamamlanırken, temsilcimiz, 4 puanla gruptaki liderliğini korudu. İlk yarının uzatma anlarında Galatasaraylı ve Marsilyalı taraftarlar arasında çıkan tartışmalar sonucu tansiyonun yükselmesiyle, mücadele bir süre durdu.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci sınavında Galatasaray deplasmanda Marsilya ile golsüz berabere kaldı. Gol sesi çıkmayan karşılaşmada, sarı-kırmızılılar gruptaki puanını 4’e yükselterek zirvedeki yerini korudu. Mücadelede ilk yarının son anlarında ırkçı saldırılarda bulunan Marsilyalı taraftarlarla, Galatasaray taraftarı arasında gerilim yaşandı. Tansiyonun yükseldiği anlarda oyun bir süre durdu.

“AVRUPA’YA YAKIŞIYORUZ”

Fransa'dan grup lideri olarak dönen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. Terim, “Lider kaldığımız için mutluyum. Benim takımlarım genel olarak en çok gol atan takımlar listesinde önde olur. Herhalde başlayacağız. Bugün biz de doğru işler yaptık. Bazen savunmayı da doğru yapmak lazım, bugün bunu başardık. 1 puan bazen sizi başka yerlere taşır. Genelde bu rakiplerle Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşırdık, özlediler bizi herhalde... Bu platforma yakıştığımız bir gerçek. Avrupa'da olmayı hak ediyoruz ve yakışıyoruz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

ASLAN’DA MARCAO DUVARI

Ligde 8 maçlık cezasını hala çeken Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Marcao, Avrupa Ligi 'nde oynamayı sürdürüyor. Lazio karşısında oynayan ve takımının 1-0 kazanmasında büyük katkı sağlayan Marcao, Nelsson ile yine iyi bir ikili oldu. İki futbolcunun uyumuyla sarı- kırmızılılar kalesini bir kez daha gole kapatmayı başardı ve 1 puanın kazanılmasında ön plana çıktı. Maçın son anlarında Luyindama da oyuna girdi. Galatasaray böylece üç stoperini birden sahaya sürdü. Luyindama hava toplarında etkiliydi. Marcao, Rize ve Konya maçlarında cezasını tamamlayıp Beşiktaş derbisinde sahada olabilecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz