Aslan son nefeste güldü! Maça hakem kararları damga vurdu

Aslan son nefeste güldü! Maça hakem kararları damga vurdu

Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray, Rizespor’u deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta 90+11’de attığı golle 3-2 mağlup etti. Nefes kesen maça hakem Ali Palabıyık ve VAR hakemi Abdülkadir Bitigen’in kararları damga vurdu.

Süper Lig’in 8. Haftasında Rizespor’a konuk olan Galatasaray, sahadan 3-2’lik skorla galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar maçın başında öne geçse de, kalesinde ilk yarıda 2 gol birden gördü. Son saniyede Diagne’nin sürüklediği, Morutan’ın attığı golle sevinen taraf oldu.  Galatasaray’da 86’da Berkan Kutlu kırmızı kart görürken, hakem Ali Palabıyık’ın verdiği kararlar her iki tarafında tepkisini topladı.

MUSLERA 400. MAÇINA ÇIKTI!

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Çaykur Rizespor karşılaşmasında görev alarak sarı-kırmızılı formayla 400. resmi maçına çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte 11. sezonunu geçiren Muslera, 2011-2012 sezonundan bu yana 322 Süper Lig, 41 UEFA Şampiyonlar Ligi, 11 UEFA Avrupa Ligi, 19 Türkiye Kupası ve 7 TFF Süper Kupa maçında forma giydi.Fernando Muslera, Galatasaray kariyerinde 14 kupa sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılı takımda en çok kupa kazanan yabancı oyuncu rekorunun sahibi olan Muslera, 5 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 5 TFF Süper Kupa şampiyonluğu gördü.

“TÜRK HAKEMLİĞİNİN BÜYÜK YARA OLMUŞ OLDUĞU DAKİKA”

Galatasaray’ın 90+11’de Olimpiu Morutan’ın attığı gol ile 3-2 kazandığı Rizespor maçının ardından hakem tartışmaları tüm hızıyla sürüyor. Eski hakem Bülent Yıldırım, Galatasaray-Rizespor maçının hakemi Ali Palabıyık’ı ve en çok tartışılan son dakika golünü değerlendirdi. Bülent Yıldırım, Galatasaray’ı galibiyete getiren golün pozisyonuna başlarken, Halil Derviş Oğlu’nun Alberk’e faul yaptığını belirterek, “ Net, kemiksiz faul. Hakem çok yakın olmasına rağmen kaçırdı. Sonrasında Diagne’nin Boyd’a yaptığı da net bir faul. Bu gol iptal edilmeliydi.” Şeklinde yorum yaptı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz