Aslan 5-1'in rövanşında PSV'yi ağırlıyor!

Aslan 5-1'in rövanşında PSV'yi ağırlıyor!
NotHaber

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda 5-1'lik yenilginin rövanşında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'ı konuk edecek. Kağıt üstünde tur atlama şansı çok zor görünen temsilcimiz, güçlü rakibi karşısında tarihi bir geri dönüşe imza atmak zorunda.

 

 

 

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında bugün Hollanda ekibi PSV'yi konuk edecek.

MAÇ BAŞAKŞEHİR'DE

Türk Telekom Stadı zemininin bakımda olmasından dolayı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı mücadelhe, saat 21.00'de başlayacak ve maçta İtalyan hakem Massimiliano Irrati düdük çalacak.

Hollanda'nın Eindhoven kentinde oynanan ilk karşılaşmadan 5-1 mağlup ayrılan Galatasaray'ın tur atlaması için farklı galibiyet alması gerekiyor. Sarı-kırmızılı takım, rakibine 4 farklı skorla üstünlük kurduğu takdirde maçı uzatmalara taşıyacak. Galatasaray, 5 farklı skorla kazanması halinde ise adını üst tura yazdıracak.

UEFA'YA KALIRSA RAKİP BELLİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Hollanda PSV'ye elenmesi halinde Avrupa kupalarında yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda devam edecek ve İskoç temsilcisi St. Johnstone ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın muhtemel 11'leri ise şöyle:

Galatasaray:

Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer, Emre Kılınç, Aytaç Kara, Sekidika, Kerem Aktürkoğlu, Mustafa Muhammed ve Barış Alper Yılmaz.

PSV:

Mvogo, Max Philipp, Boscagli, Ramalho, Mwene, Sangare, Pröpper, Götze, Gakpo, Madueke, Zahavi.

PSV İLE 8. RANDEVU

Öte yandan Galatasaray ile PSV, Avrupa kupalarında 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 7 maçın 5'ini PSV, 2'sini ise Galatasaray kazandı. Bu maçlarda PSV 15 kez fileleri havalandırırken, Galatasaray ise 7 gol kaydetti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz