Ampute Milli Futbol Takımı’nın gözü Dünya Kupası’nda!

Ampute Milli Futbol Takımı’nın gözü Dünya Kupası’nda!
NotHaber

Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı 2022 Ampute Futbol Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek milli takımında hedef dünya kupasını alarak bir ilki daha başarmak.

Aldıkları başarılarla Türkiye’nin gururu olan Ampute Milli Futbol Takımı, gözünü dünya şampiyonluğuna dikti.

OSMAN ÇAKMAK: DÜNYA KUPASINDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak parolalarının "önce vatan sonra memleket" olduğunu hatırlatarak Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı 2022 Dünya Kupası’nda şampiyon olmak için üst düzey çaba sarf edeceklerine söz verdi. Çakmak, “Benim aslanlarımın yaşadığı mutluluk Türk halkına armağan olsun diyorum. Büyük bir devletiz, büyük bir milletiz, büyük bir takımımız var. Dünyada ampute futbol, Türkiye'den sorulur” diye konuştu.

AMPUTE MİLLİ FUTBOL TAKIMI TOKAT’TA COŞKUYLA KARŞILANDI

Takımı ile memleketi Tokat’ı ziyaret eden Çakmak, üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olduklarını belirterek “Kardeşlerimle bunun enerjisini, bunun heyecanını Dünya Kupası'ndaki başarımızla karşılığını alacağız. Biz takım halinde şampiyon olduk. Çok mutluyuz, çok huzurluyuz” dedi.

Memleketi Tokat’ta coşkuyla karşılandıklarını ifade eden Çakmak, “Tokat'a girdiğimiz dakikadan itibaren o heyecan ve coşku kardeşlerimin motivasyonunu bir tık daha arttırdı. Bizim de teknik anlamda işimiz biraz daha kolaylaştı” diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz