Alex Teixeira bugün, Ghezzal yarın İstanbul’a ayak basacak

Alex Teixeira bugün, Ghezzal yarın İstanbul’a ayak basacak
NotHaber

Beşiktaş, transferde  haftaya hareketli başladı. Alex Teixeira bugün İstanbul’a geliyor. Yarın ise Rachid Ghzezzal yeni bir sözleşme için İstanbul’da olacak.

Beşiktaş’ın anlaşma sağladığı yıldız futbolcu  Alex Teixeira bugün İstanbul’a geliyor. 31 yaşındaki Sambacı’yla 3+1 yıllık kontrat imzalanması beklenirken, siyah beyazlı kulüp sosyal medya hesabından oyuncunun yola çıktığını duyurdu.

Teixeira’nın saat 16.50’de İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapması bekleniyor.

GHEZZAL’IN ALACAĞI ÜCRET BELLİ OLDU

Öte yandan geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın parlayan isimlerinden olan Rachid Ghezzal, Transferinde de pürüzler çözüldü. Geride kalan sezonda kiralık olarak forma giyen Cezayirli oyuncuyu bu kez Leicester City’den bonservisiyle kadrosuna katmaya hazırlanan Siyah-Beyazlı ekip, oyuncuyu yarın İstanbul’a getiriyor.

Ghezzal için Leicester City’e 3.2 milyon euro bonservis bedeli verecek olan Beşiktaş, oyuncuya da performansına bağlı ek ödemelerle birlikte yıllık yaklaşık 3 milyon euro ödeyecek. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile 35 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 8 gol attı, 18 asist yaparak, toplamda 26 gole katkıda bulundu.

FORVET İÇİN YILDIZLAR SIRADA

Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, bu iki hamlesiyle orta sahasını güçlendirirken yönetimin bundan sonra forvet bölgesine yapılacak takviyelere ağırlık vermesi bekleniyor. Beşiktaş yönetiminin ileri uç için belirlediği oyuncu listesinde ise Luuk De Jong, Chuba Akpom ve Diego Costa gibi isimler yer alıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz