Alanyaspor’da Çağdaş Atan dönemi sona erdi

Alanyaspor’da Çağdaş Atan dönemi sona erdi
NotHaber

Süper Lig’de geçen sezon büyük iz bırakan ancak bu sezon ilk 3 maçta sadece 3 puan alabilen Alayanspor’da teknik direktör Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı.

Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor ile Çağdaş Atan’ın yolları ayrıldı. Alanyaspor’un başına geçtikten sonra sergilettiği futbol ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken Çağdaş Atan’ın, Süper Lig’de son hafta Hatayspor karşısında alınan 5-0’lık mağlubiyet sonrası görevine son verildi. Bu sezon görevine son verilen 5. Teknik Direktör oldu.

ÇAĞDAŞ ATAN’IN ALANYASPOR KARİYERİ

Çağdaş Atan, 12 Ağustos 2020 tarihinde Alanyaspor ile üç yıllık sözleşme imzalamıştı. Alanyaspor’un başında 47 maça çıkan Çağdaş Atan, 1.51 puan ortalaması tutturmuştu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 10 hafta liderlik koltuğunda yer alan Alanyaspor, ilerleyen haftalarda zirvedeki yerini kaybetmişti. Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’i 60 puanla 7. sırada tamamlamıştı. Süper Lig’de 2021-2022 sezonuna kötü bir başlangıç yapan Alanyaspor, ilk 3 haftada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 3 puanda kaldı.

ADAYLAR AÇIKLANDI

Süper lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor’da teknik direktör Çağdaş Atan ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni gelecek teknik direktöre çevrildi. Alanyaspor yönetimi, vakit kaybetmeden teknik direktör adaylarını belirledi. Edinilen bilgilere göre, yönetimin; temasa geçtiği adaylar arasında Okan Buruk, Levent Şahin, Tayfun Korkut, Şenol Can ve Francesco Farioli bulunuyor. Alanyaspor yönetiminin takımın başına getirmek istediği isimler arasında en güçlü aday olarak Okan Buruk gözükse de tecrübeli teknik adamın yönetimden istediği yıllık ücret ve transfer şartının bu ihtimali zora soktuğu belirtildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz