90+7’de kaçan galibiyet!

90+7’de kaçan galibiyet!
NotHaber

A Milli Futbol Takımı Karadağ ile oynadığı maçta 90+7’de yediği beraberlik golüyle üç puanı elinden kaçırdı.

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dördüncü maçında Karadağ ile 2-2 berabere kaldı. Maçın uzatma dakikalarına 2-1 galip giren A Milli Takımımız 90+7’de beraberlik golüne engel olamadı. Grup maçlarında ikinci beraberliğini alan milli takım, 8 puanla liderliğini sürdürdü. Grubun diğer maçında Norveç ile Hollanda 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçlarla Karadağ, Norveç ve Hollanda 7'şer puana sahip oldu. Türkiye, gruptaki beşinci karşılaşmasını 4 Eylül'de deplasmanda Cebelitarık ile oynayacak.

TRİBÜNLERDEN “ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA” TEZAHÜRATLARI YÜKSELDİ

Türkiye’nin golleri Cengiz Ünder ve Yusuf Yazıcı’dan geldi. A Milli Takım'daki 33. maçına çıkan Cengiz, Karadağ maçında 10. golünü attı. Öte yandan Karadağ'ın son dakikada gelen beraberlik golünün ardından bazı taraftarlar, Teknik Direktör Şenol Güneş'e tepki gösterdi. Taraftarlar, "Şenol Güneş istifa" tezahüratlarında bulundu.

“BÜYÜK BİR AVANTAJI KAÇIRDIK”

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirterek “Geriden atılan topta yaptığımız faul ve yediğimiz gol, son saniyede rakibe 1 puan aldırdı, bize de 2 puan kaybettirdi. Oynadığımız oyunla kazanılması gereken bir maçtı. Bu yüzden üzgünüz. Bu maçtan alacağımız 3 puan rakiplerimizin de beraberliğiyle çok büyük avantaj sağlayacaktık ama olmadı” dedi.

“BİRİNİ SUÇLAYARAK ÇÖZÜM BULAMAYIZ”

Güneş, bazı taraftarların istifa yönündeki tezahüratlarının sorulması üzerine, “İstifa ile ilgili seyirci tezahürat yapar. Niye bağırdınız diye söylemem mümkün değil. Kazanırsan alkışlar, kaybedersen olumsuz bakar. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, taraftar da en az bizim kadar üzülüyor. Birini suçlayarak çözüm bulmanın doğru olduğunu düşünmüyorum” diye yanıtladı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz