ASELSAN gerçekten satıldı mı? İşte “ASELSAN satıldı” iftirasının arka planı

 “Medyanın bir bölümün sistemli olarak Aselsan ve Roketsan gibi stratejik yerleri hedef alması alışılmış medya çirkefliğinin ötesinde bir milli güvenlik tehdidi. Üç beş dolar için yapmayacakları şey yok. “ASELSAN satıldı” iftirası talimatlı saldırıdır”

“ASELSAN satıldı” haberleri. Bunun iki boyutu var. Birinci boyutu çok üzücü. TSK Güçlendirme Vakfı’nın, yani bizim ordumuzun, milletimizin, devletimizin göz bebeği olan ASELSAN’a böyle iftira edilmesi böyle saldırılması, olayların bu boyuta gelmesi, bu kadar kudurmuş olmaları kahredici bir şey. Ve medyanın üç-beş dolar bir ödeme için, birkaç reklam için yaptığı bu saldırganlık; medyanın bir bölümünün nasıl büyük bir milli güvenlik tehdidi olduğunun ve nasıl yurtdışının kontrolü altında saldırgan hale gelebileceklerinin ve para için neler yapabilceklerini göstermesi açısından bakınca; tablo korkunç gerçekten. Türkiye’deki gazetelerin böyle olması bu çok ürkütücü. Bu birinci boyutu. İkinci boyutu; itiraf edeyim, içten içe sevinmiyor değilim.Çünkü şöyle; kuduruyorlar, mahvolmuşlar, delirmişler uykuları kaçmış, yedikleri yemeklerden, içtikleri içeceklerden keyif alamıyorlar artık. Yavru hayvanlarını, torunlarını sevemiyorlar, deri hastalıkları, karaciğer hastalıkları, beyin hastalıkları oluşmuş artık vücutlarında.

Çok kötüler, gözleri kızarmış haldeler. Neden? Çünkü ASELSAN bir şey başarıyor. Ne başarıyor biliyor musunuz? Dünyanın 12 ülkesinde faaliyet gösteriyor ASELSAN. Ama bu kudurtur işte ya. Yetmiş üç ülkeye ihracat yapıyor. Ama bu delirtir işte ya. Bundan dolayı deliriyorlar. Bütün delirmeleri bu. Ve bu bir taraftan da beni, yani itiraf edeyim aramızda kalsın içten içe de sevindirmiyor değil hani. Peki, olay ne? Olay şu; ASELSAN gider Ukrayna’ya şube açar ve onun adı nedir ASELSAN Ukraine. Şimdi ASELSAN Ukrayna’ya mı satılmış oldu?

ASELSAN gider Pakistan’a açar. ASELSAN Pakistan olur onun adı. ASELSAN gider Katar’a açar, onun adı da ASELSAN Katar olur. Yüzde yüzü ASELSAN’a ait işletmeler bunlar. Bu ne biliyor musunuz? Bir Alman, bir Fransız, bir Amerikalı, bir İtalyan savunma şirketi oraya gelecekken oraya ASELSAN’ın gelebilmiş olması dünyayı delirtir. Bu deliren dünya da parayı da basar bu medyaya da bu iftirayı yaptırır. Şimdi SPK’nın da devreye girmesi gerekir çünkü ASELSAN bir yanıyla da bir bölümüyle de halka açık bir şirketten söz ediyoruz. Dolayısıyla, zaten bugün ASELSAN’dan yapılan açıklama var. ASELSAN onların hepsini dava edeceğini söyledi. SPK’nın da devreye girmesi lazım. Bizim de bunların niye böyle yalan haber yaptıklarını,

ASELSAN’a niye saldırdıklarını bu boyutuyla bilmemiz gerekiyordu. Sonuç şu; artık bunların bedel ödeme zamanı geldi.

Lütfen, bedel ödesinler.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz