İsrail’den arsız paylaşım! "Fil Suresi" ile saldırdılar

İsrail’den arsız paylaşım! "Fil Suresi" ile saldırdılar
NotHaber

Gazze’yi bombalayan İsrail, gelişmeyi Kur’an-ı Kerim’den Fil Suresi ile paylaştı. Bu harekete tepki sert oldu.

İsrail’in Filistin halkına kadın ve çocuk demeden saldırıları sürüyor. Bununla birlikte, İsrail'e ait resmi bir sosyal medya hesabından Gazze Şeridi'nin bombalandığını gösteren bir fotoğraf, Kur'an-ı Kerim'in Fil Suresi ile paylaşıldı.

Kur’an-ı Kerim’de Yemen Valisi Ebrehe'nin Allah'ın evi olan Kâbe'ye saldırmasını ve karşılaştığı sonu anlatan Fil Suresi’nin Gazze’nin bombalandığı bir fotoğrafla İsrail hesabından paylaşılması tepkiye yol açtı.

“ASIL KENDİLERİ FİL SAHİPLERİ”

Mescid-i Aksa Vakfı Müdürü Şeyh Ömer El-Kisvani, “Onlar ayetleri bağlamından kopararak ters yüz ediyorlar. Halbuki asıl kendileri Fil sahipleridir, Gazze'deki mazlum insanlar değildir” diyerek bu çarpıtmaya tepki gösterdi. İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee başta olmak üzere İsrailli resmi makam hesaplarından zaman zaman bu tür hamlelerin gelmesi dikkat çekiyor.

LÜBNAN’DAN 4 ROKET ATILDI

Öte yandan İsrail Savunma Bakanlığı “Lübnan'dan 4 roket fırlatıldı. Biri Demir Kubbe tarafından durduruldu, biri açık alana ve ikisi denize düştü” açıklamasını yaptı.İsrail topçu kuvvetlerinin Lübnan topraklarında bir dizi hedefe saldırdığı da belirtildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz