Rüyada Kediyi Evden Kovmak

Rüyada Kediyi Evden Kovmak

Rüyada kediyi evden kovmak ne demek? Rüyada kediyi evden kovmak hakkında rüya tabirleri ve yorumlar NotHaber'de.

Rüyada kediyi evden kovmak, rüya sahiplerinin kafalarını uzunca bir süredir meşgul eden tüm meselelerin çözülmesi manasında yorumlanmıştır. Kişilerin üzüldükleri çoğu şey, bu rüya sonrasında çözülecektir. Eğer rüya sahipleri, kendi evleri dışındaki bir evden kedi dışarı çıkarmaya çalışıyorlarsa, sahip oldukları dertlerden kurtulmak için bir yakınlarından yardım alacaklardır. Rüyada kedi görmek ilgili diğer rüya tabirleri ise şu şekilde:

Rüyada Eve Kedi Girmesi

Rüyada hayvan görmek hakkında sıklıkla rastlanan durumlardan biri de kedi görmektir. Kişiler rüyalarında kedileri çeşitli hallerde görebilirler. Bunlardan birisi de eve kedi girmesidir. Eve kedi girdiğini görmek, iki farklı şekilde yorumlanmıştır:

  • Rüya sahibi bir süre maddi sıkıntılar çekecektir. Bu süreçte kimseden yardım alamayacak, böylece etrafındaki dost ve düşmanları ayırabilecektir.
  • Rüyayı gören kişinin hanesine rahatlıkla girip çıkan bir nankörün varlığına delalet edilmiştir. Rüya sahibi, bugüne kadar fark edemediği bu kişinin niyetini yaşayacakları bir olay sonrasında fark edecek ve onu evden uzaklaştıracaktır.

Rüyada Yavru Kediyi Evden Atmak

Yavru kediyi evden atmak rüyasının görülmesi, bazı rüya yorumcuları için önlem almaya işaret sayılmıştır. Kişiler zarar görecekleri bir kişi veya durumu önceden fark edecektir. Bazı rüya alimlerine göre ise kişi için hayırlı olacak işlere kalkışmak olarak yorumlanmıştır. Rüya sahibi yeni biriyle tanışabilir veya yeni bir işe girebilir.

Rüyada Kedi Kovalamak

Rüyada kovalanan kediler, çoğu rüya yorumcusu olarak iyi yorumlanmıştır. Rüya sahipleri kendilerine daha önce nankörlük yapmış kişilerin kendilerinden faydalanmalarına engel olacaktır.

Rüyada Beyaz Kedi Görmek

Beyaz bir kedinin rüyada görülmesi, rüya sahiplerinin bir düşmana sahi olduğunun, ancak bu düşmanın kişiler için zararsız olduğuna delalet edilmiştir. Rüyada görülen siyah renkli kediler fitne ve fesatlığa, sarı kediler ise hane içine gelecek bir hastalığa işaret sayılmıştır.

Rüyada Evde Kedi Bakmak

Rüyada evde beslenen kediler, bazen sevindirici haber almaya, bazen de beklenmedik olayların yaşanmasına delalet edilmiştir. İbn-i Sirin (r.a.)’ya göre, daha önce işledikleri hayırlar sayesinde çekmekte olduğu sıkıntılardan kısa bir sürede kurtulacaktır.

Rüyada Kedi Sevmek

Rüyada kedilerin başını okşamak, bazı rüya tabircileri için kişinin arkadaşlarından bir konuda destek alması ve kafasını kurcalayan konuyla ilgili sorunlarını çözmesi anlamındadır. İmamı Nablusi (r.a.)’ya göre ise bu rüya, rüya sahiplerinin bir konuda inatlaşmasına yorumlanmıştır. Çevresinden yapılan yorumlara aldırmadan kendi başına buyruk davranacaktır.

Rüyada Kedinin Eve Pislemesi

Kişilerin rüyalarında kedi pisliği görmeleri, hayırlı kabul edilmiştir. Kişiler bu rüyayı gördükten sonra şansları açılır ve Allah’ın da izniyle duaları bir bir kabul olur. Eğer kişi, eve pislediğini gördüğü kediyi kovmaya veya evden çıkarmaya çalışırsa, kendisi için hayırlı olacak bazı olayları reddedecektir.

Rüyada Kedi Tırmalaması

Rüya sahiplerini kedi cırmalaması, genellikle ufak kazalar geçirmeye delalet edilmiştir. Kişiler, eğer sevdikleri bir kedinin kendilerini tırmaladıklarını görüyorsa, daha önce yardım ettiği birinden zarar görecektir. Aynı şekilde mama verilmiş veya bakılmış bir kedinin kişilere zarar vermesi de aynı şekilde yorumlanır.

Rüyada Kedinin Yavruladığını Görmek

Rüyada kedi ve yavrularını görmek, genellikle bereketli kazanca delalet edilir. Rüya sahipleri, yalnızca kedi yavrusu görürse ellerine para geçeceği yorumu yapılmıştır. Ancak kediyi doğum yaparken görmek çok paraya delalet edilmiştir. Bu rüyadan sonra kişi çok güzel yerlere gelecek, birçok insana ekmek kapısı olacak yeni bir yer kuracaktır.

Rüyada Ölmüş Kedi Görmek

Rüyada bir kediyi ölü görmek, bir şeylerden kurtulmak olarak yorumlanmıştır. Bu rüyayı gören kişiler, kendilerine yük olandan birinden kurtulabilir, hasta ise hastalığı biter şifaya kavuşur. Rüyasında kedi öldüren kişilerin ise büyük bir günah işleyeceği, bu günahla da uzun süre vicdan azabı çekeceği yorumu yapılmıştır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz