Rüyada Kedi Tırmalaması Görmek

Rüyada Kedi Tırmalaması Görmek

Rüyada kedi tırmalaması görmek ne anlama gelir? Bu sorunun yanıtı ve rüyada kedi görmek ile kedi tırmalaması görmek hakkında rüya tabirleri haberimizde.

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak, rüya sahiplerinin düşmanlarından başlarına açılacak olan belaların varlığına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri, düşmanlarına gereken korkuyu salmazlarsa yakın zamanda onlardan çok büyük hasarlar görecekler ve yıkılacaklardır. Rüya sahipleri eğer, rüyalarında kedi görüyorlar ancak bu kedilerin kendilerini tırmalamasına izin vermiyorlarsa, düşmanlarının atacakları her adımı önceden tespit ederek zarar görmelerinin önlerine geçebileceklerdir.

Rüyada Kedinin Saldırmaya Çalışması

Rüyada bir kedinin saldırma çabasını görmek, birçok rüya tabircisine göre rüya sahiplerinin akrabaları nedeniyle zor durumda kalmasına yorumlanmıştır. Rüya Tabirleri kaynaklarına göre, rüya sahipleri eğer, 3 ortak bir işe girmek için çalışıyorlarsa, yakın bir akrabalarının kendilerine söyledikleri şeylerden dolayı fikirlerini değiştirecek ve bu ortaklığa girmekten vazgeçeceklerdir. Fakat bu işten vazgeçmeleri kendileri için hiç hayırlı olmayacak ve çok büyük maddi zararlara uğrayacaklardır.

Rüyada Kedi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gördüğü kedi, rüya sahiplerinin yakın zamanda bir çocuklarının olacağına delalet edilmiştir. Bekar rüya sahiplerinin beraber olduklara insanlara karşı dikkatli olması öğütlenmiştir. Kişiler, karşılarındaki kimseler tarafından kandırılabilir ve bu durum, ömürleri boyunca çekecekleri bazı sıkıntıların habercisi olabilir. Evli kimselerin, özellikle de çocuk sahibi olmak isteyen ancak olamayan kişilerin bu rüyayı görmeleri çok hayırlı kabul edilmiştir.

Rüyada Kedi Tırmalamasının Kanaması

Rüyada kedi tarafından tırmalandıktan sonra tırmalanan yerin kanadığını görmek, rüya sahiplerinin son birkaç gün içinde yapmış oldukları bir hataya işaret edilmiş ve bu hatanın kendileri için çok büyük sorunlar doğuracağına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri, tırmalanan yerin kanamasından sonra kanı sildiklerini görüyorlarsa eşleriyle veya aileleriyle beraber bu belayı başlarından defedebileceklerdir.

Rüyada Kedi Isırması

Rüyada kedi tarafından ısırılmak, birçok rüya tabircisine göre rüya sahiplerinin art arda birçok sıkıntı yaşayacak olmasına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri bu durumu uzunca bir süre yaşayacaklar, bu nedenle de ruhlarında bir bunalma ve daralma hissedebilirler.

Rüyada Sarı Kedi Görmek

Rüyadaki sarı renkli kedi veya kediler, rüya sahipleri ile ailelerinin uzun bir hastalık sürecine girmesinin habercisi olarak yorumlanmıştır. Rüya sahipleri eğer kadınsa ve hamileyse, karınlarındaki çocuğa bir şey olabilir veya düşük yapabilirler. Bekar ve erkek rüya sahipleri içinse, anneleri, abaları veya kız kardeşleriyle ilgili bazı kadınsal sorunlar oluşabileceğine ve rüya sahiplerine bu hastalık sürecinde çok sorumluluk düşeceğin yorumlarında bulunulmuştur.

Rüyada Kedi Saldırısına Uğramak

Rüyada kedinin rüya sahibinin üzerine saldırması, rüya sahiplerinin alırken çok zorlanacakları bir kararın varlığına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri, bu kararı verdikten sonra uygulamaya geçmek durumunda kalacaktır ve uygulama kısmı, kararı verme kısmından daha da zor olacaktır.

Rüyada Bir Sürü Kedi Yavrusu Görmek

Rüyada kedi yavruları görmek, rüya sahiplerinin ellerine geçecek bazı imkanlar sayesinde huzura ermelerine delalet edilmiştir. Rüya sahiplerinin bu tutumu, çevresinde olan ve dost sandığı insanları rahatsız edecek, bu nedenle de çevresinden insanların eksilmesine ve yalnız kalmasına yol açacaktır. Eğer rüyayı görmüş kimselerin hiç çocuğu yoksa, yakın zamanda bir bebek müjdesi alabilirler.

Rüyada Başka Birini Kedi Tırmaladığını Görmek

Rüyada kedinin birini tırmalaması, birçok din alimi tarafından rüyayı görmüş kimselerin aile içinde veya iş yerinde çıkan tartışmalardan uzak durması gerektiğine delalet edilmiştir. Rüya sahiplerinin her şeyi düzeltebileceğine olan inancı nedeniyle kendi üzerine vazife olmayan şeylere edeceği müdahaleler kendilerine zarar olarak dönecektir. Rüya sahiplerinin tanıdığı birini kedinin tırmaladığı görmesi, tanıdıklarıyla başka insanlar arasında geçen tartışmalara rüya sahibinin bulaşmasına delalet edilmiştir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz