WhatshApp’da “son görülme” özelliğinde değişiklik!

WhatshApp’da “son görülme” özelliğinde değişiklik!
NotHaber

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ta son görülme, profil fotoğrafı ve durum güncellemesi hakkında yeni özellikler devreye sokulacağını açıkladı. İşte detaylar….

WhatshApp, yeni güncellemesi ile "son görülme" özelliğinde değişikliğe gideceğini açıkladı. Gizlilik ayarlarında yeni bir düzenlemeye gitme kararı alan WhatshApp, Android ve IOS'te beta olarak bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Buna göre, dünya genelinde yaklaşık 1,6 milyar kullanıcıya sahip olan WhatsApp'ta kullanıcılar, "son görülme" özelliğini 4 farklı türde kullanabilecek

KARA LİSTE YAPILABİLECEK

Son görülme özelliği, "Herkes", "Kişilerim" ve "Kimse" dışında "Kişilerim hariç" seçenekleri ile kullanıcılara sunulacak. Böylece Kara listeye eklediğiniz kişiler, son görülme saat ve tarihinizi göremeyecek. Aynı zamanda, profil fotoğrafı ve hakkında durum güncellemeleri için de benzer bir özelliğin devreye alınması planlanıyor. Bu sayede, kullanıcılar, yine 'kara liste'ye aldıkları kişilerden profil fotoğraflarını ve durum güncellemelerini gizleyebilecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz