Teröristbaşı Mazlum Kobani: "Biden bize söz verdi"

Teröristbaşı Mazlum Kobani: "Biden bize söz verdi"

İngiliz medyasına konuşan terör örgütü PKK/YPG’nin elebaşlarından, "Mazlum Kobani" kod adlı Ferhat Abdi Şahin, ABD’nin Afganistan çekilmesinin ardından korkuya kapıldığını söyledi. Terörist başı, Suriye’de örgüte destek verilmesi konusunda ise ABD Başkanı Joe Biden’dan güvence aldığını belirtti.

ABD'nin Afganistan'dan çekilmesi sonrası Suriye'de benzer bir durum yaşanması ihtimaline karşılık paniğe kapılan PKK/YPG terör örgütüne ABD Başkanı Joe Biden'ın güvence verdiği ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklama bizzat terör örgütünün elebaşındran geldi

"SİZİ TERK ETMEYECEĞİZ"

İngiliz gazetesi The Times'e konuşan terör örgütünün lideri "Mazlum Kobani" kod adlı Ferhat Abdi Şahin, ABD'nin Afganistan'dan çekilmesi sonrası korkuya kapıldıklarını söyledi. Buna karşılık ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Orgeneral Kenneth McKenzie'nin ABD Başkanı Joe Biden'ın emriyle kendilerine güvence vermek için Suriye'ye geldiğini söyledi.

Görüşmede, McKenzie'nin "Sizi Afganlara yaptığımız gibi terk etmeyeceğiz" mesajını ilettiğini belirten Şahin, bu güvencenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

"BİZE GÜVENCE VERDİLER"

McKenzie'nin ardından, ABD Dışişleri Bakanlığı Orta Doğu'dan sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Joey Hood ile de görüştüğünü belirten Kobani, ABD'nin kendilerini hızlıca temsilciler göndermesinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

"Buranın Afganistan gibi olmayacağına dair bize güvence verdiler. Politikanın tamamen farklı olduğunu söylediler." ifadelerini kullanan terörist elebaşının itiraf nteliğindeki bu sözleri, ABD ile yaptıkları kirli iş birliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz