Tartışmalı başkan hastaneye kaldırıldı

Tartışmalı başkan hastaneye kaldırıldı
NotHaber

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, yoğun karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. 2018’de seçim kampanyasında bıçaklanan ve bağırsaklarından ağır yaralanan Bolsonaro’nun şikayetinin buna bağlı olduğu belirtiliyor.

brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun başı dertten kurtulmuyor. Görevden ayrılması yönünde istifa protestolarıyla boğuşan aşırı sağcı devlet başkanı Jair Bolsonaro’nun hastaneye kaldırıldığı duyuruldu. Yerel medya kuruluşu Globo, Bolsonaro'nun bu sabah erken saatlerde yoğun karın ağrısını yaşadığını belirterek, hastaneye çeşitli tıbbi testler için kabul edildiğini bildirdi.

SOSYAL DEMOKRAT ADAYIYDI

Bolsonaro’nun sağlığı, 2018'de seçim kampanyası esnasında bağırsaklarından ciddi bir şekilde yaralanmasının ardından sorun olmaya devam ediyor. O dönemde, Brezilya Sosyal Demokrat Partisi’nin devlet başkanı adayı Jair Bolsonaro, ülkenin güneydoğusunda yer alan Minas Gerais eyaletine bağlı Juiz de Fora kentindeki seçim kampanyası esnasında bıçaklanmıştı.

1 DOLARLIK AŞIYA 15 MİSLİ FİYAT

Bolsonaro bir yandan da yolsuzluk iddialarıyla uğraşıyor. Brezilya hükümetinin henüz ödeme yapmadığını duyurduğu Hindistan ile anlaşmasında, 20 milyon doz Covaxin aşısı karşılığında 1,6 milyar Brezilya reali (316 milyon dolar) ödenmesini içeren anlaşmada, şirket tarafından doz başına 1,37 dolar olarak belirlenen tane aşı fiyatı, anlaşmada 15 dolar olarak gösterilmişti. Skandal ortaya çıkınca Sağlık Bakanlığı Lojistik Direktörü’nün görevine son verilmişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz