PKK’dan Afrin’e füzeli saldırı: 2 ölü, 12 yaralı

PKK’dan Afrin’e füzeli saldırı: 2 ölü, 12 yaralı
NotHaber

Suriye’nin Tel Rıfat bölgesinde yuvalanan PKK/PYD terör örgütü yine Afrin’e füzeyle saldırdı. Saldırıda 2 sivil öldü, 12 kişi ise yaralandı.

Suriye'nin Tel Rıfat bölgesindeki terör örgütü PKK/YPG/PYD’li teröristler, Halep’in Afrin ilçesine füzeli saldırı düzenlendi. Saldırıda 50 dakika arayla 14 füze atıldı. Saldırı sonucu 2 sivil öldü, aralarında çocukların da bulunduğu 12 sivil yaralandı.

14 FÜZE 50 DAKİKA ARAYLA ATILDI

Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre terör örgütü PKK/YPG/PYD tarafından yapılan füzeli saldırı 21.00 ve 21.50'de sularında meydana geldi. Afrin'e yapılan ilk saldırıda 6, ikinci saldırıda ise 8 füzenin teröristlerce ateşlendiği belirlendi. İlk atılan füzeler Afrin merkeze, 2 adet füze Afrin yakınlarına, diğer 4 füze ise Ziyadiye Mahallesi’ne isabet etti.

SALDIRIDA 2 SİVİL YAŞAMINI YİTİRDİ

İlk düşen füzelerden kaynaklanan patlamalarda 2 sivil hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı. Yaralananlar Afrin Merkez Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ayrıca ağır yaralı olan bir kişi Türkiye’ye getirilerek tedavi altına alındı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz