Korkunç görüntüler! Uçağın iniş takımlarına tutunan gençler yere çakıldı

Korkunç görüntüler! Uçağın iniş takımlarına tutunan gençler yere çakıldı

Afgan halkının, Taliban'dan kaçışı sürerken bölgeden şoke edivci görüntüler servis edildi. Söz konusu kamera kaydında bir uçağın iniş takımlarına tutunan insanların yüksekten düşüş anları yer alıyor.

Afgan halkının, başkent Kabil'i ele geçiren Taliban güçlerinden kaçışı sürerken bölgeden şoke edici görüntüler geldi. Kim tarafından kayda alındığı bilinmeyen bir kamera kaydında bir uçağın iniş takımlarına tutunan insanların yüksekten düşüş anları yer alıyor.

İLK ÖNCE İZDİHAM GÖRÜNTÜLERİ DÜŞTÜ

Taliban askerlerinin Kabil’e girmesinin ardından hükümet görevleri ülkeyi terk etmeye başlamış ve bu durum şehir halkında panik havası oluşmasına neden olmuştu. Kabil Havalimanı’nda ülkeyi terk etmek isteyen büyük kalabalıkların pisti doldurduğu, bazı noktalarda ise izdiham yaşandığı anlara ilişkin göürüntüler sosyal medyaya yansımıştı.

RESMİ TEYİT HENÜZ YOK

Bölgeden bugün servis edilen bir görüntüde ise bir uçağın iniş takımlarına tutunan insanların yüksekten düşüş anları yer aldı.  Yerel kaynaklar şoke edici görüntülerin 3 Afgan gence ait olduğunu ve şahısların cesetlerinin evlerin çatılarında bulunduğu bilgisini paylaştı. Buna karşın olay resmi kaynaklar tarafından şu ana dek teyit edilmedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz