Financial Times’tan FETÖ ağızlı manşet

Financial Times’tan FETÖ ağızlı manşet

İngiltere’nin köklü ekonomi gazetesi, Erdoğan’ın ABD Başkanı Biden ile selamlaştığı sırada ayağa kalkarken çekilen fotoğrafı, “Erdoğan boyun eğdi” diyerek manşet yaptı.

 

Türkiye’ye yönelik olumsuz tavır ve her fırsatta karalama refleksi, Pazartesi günü gerçekleştirilen NATO Zirvesi’nde bir kez daha gözler önüne serildi. Zirve başlamadan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Joe Biden ile selamlaşması sırasında ayağa kalkarken çekilen bir fotoğraf paylaşılmaya başlandı. Yurtdışındaki firari Fetö mensuplarının önayak olduğu bu iş meyvelerini Financial Times ile verdi.

NASIL BOYUN EĞDİĞİ MUAMMA

İngiltere’nin ekonomi alanında yayın yapan köklü gazetesi Financial Times, söz konusu fotoğrafı kullanarak “Erdoğan boyun eğdi” diye yazdı. Niçin boyun eğdiği veya Erdoğan ile Biden arasında ne gibi bir sonuçla görüşmenin sonlandığı gibi detaylara yer verilmezken, Financial Times gibi bir gazetenin FETÖ firarileri seviyesine düşmesi düşündürdü.

YUNAN LOBİSİ BİLDİĞİMİZ GİBİ

Yunan devlet kanalı ERT’in muhabiri de aynı fotoğrafı paylaşırken, ABD’deki Yunan lobisinin Twitter hesabı olan, Türkiye ve Türkler karşısında nefret dolu paylaşımlarıyla bilinen Hellenic Leaders adlı hesap bu hareketi savundu. Çarpıtma olduğunu söyleyenleri ise “Erdoğan’ın trolü” olmakla suçladı. Ermeni lobisi hesabı ANCA ve onun takipçileri de aynı izden giderek “Yeter ki Türkiye’yi karalayalım, ne ve nasıl olduğu önemli değil” felsefesini bir kez daha hayata geçirdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz